"ЧДТУ" перемагає "Дахнівку"
Написав Максим Гаптар   
Середа, 11 квітня 2012, 19:37

chdtovsdakhnivkaDSC08190

У матчі першого раунду Кубка міста з футболу «ЧДТУ» взяло гору над «Дахнівкою» з рахунком 1: 0.

 

Сьогодні на стадіоні цукрового заводу відбувся матч Кубка Черкас з футболу. На першій стадії змагань між собою зустрілися сильні суперники. «ЧДТУ» приймало на власному стадіоні «Дахнівку», тому господарі мали певну психологічну перевагу. Відразу з перших хвилин студенти вирішили втілити її у забиті м’ячі. Не встигли команди як слід увійти в гру, як півзахисник «ЧДТУ» Роман Коломієць сильним ударом, з 22-х метрів поцілив під поперечину «дахнівських» воріт. 1 : 0. Футболісти «Дахнівки» не очікували такого запалу від своїх суперників, тому не могли зрозуміти як їм потрібно діяти. В атаці у гравців «Дахнівки» нічого не клеїлося, тому вони вирішили здобути собі впевненість у матчі фолами. Футболісти у зеленій формі не цуралися йти прямими ногами в ноги суперника, за що отримували заслужені жовті картки. Загалом у матчі низка гравців отримала попередження.

chdtovsdakhnivkaDSC08204

Ближче до кінця першого тайму «Дахнівка» почала контролювати м’яч, але по-справжньому гострих моментів їм створювати не вдавалося. Футболісти «ЧДТУ» також особливо не форсували подій, а грамотно тримали оборону та й самі подекуди проводили контратаки.

chdtovsdakhnivkaDSC0820322

Друга половина зустрічі була також багатою на екшн – якщо й не ігровий, то емоційний. Футболісти «Дахнівки» далі тримали м’яч, і намагалися зрівняти рахунок. Але креативності та вигадливості дахнівчанам не вистачало. За собою своїх партнерів вів В’ячеслав Гамалій, який постачав своїх партнерів передачами. Однак знову, як і в першому таймі, у другій 45-хвилинці гостріші нагоди забити мали гравці «ЧДТУ». На 56-й хвилині футболісти у чорній формі заробили кутовий, який досить небезпечно розіграли. Віктор Пархоменко зробив якісну навісну передачу, проте його партнер не зумів переправити м’яч у ворота.

chdtovsdakhnivkaDSC08209

Далі ситуація на полі продовжувалася за сценарієм фолів, і як наслідок жовтих карток. Чим менше часу залишалося до кінця тим більш гострими ставали контратаки «ЧДТУ». Невдачі "Дахнівки" можна списати на якісні оборонні дії центральних захисників "ЧДТУ" Євгена Борисюка та Євгена Вівденка, котрі у двох не давали своїм суперникам створити гострий момент.Гравці «Дахнівки» підсіли фізично, чим і користувалися студенти. На 83-й хвилині матчу господарі мали ще одну гарну нагоду вийти вперед, але вихід два в два був змарнований. На цьому гострі моменти припинилися. Дахнівчани спробували організувати щось на зразок спурту, але в одній з невдалих атак другу жовту картку отримав Дмитро Корольов, що і поставило хрест на позитивному результаті для «Дахнівки». «ЧДТУ» дотримало свою перевагу до фінального свистка. 1 : 0 – заслужена перемога «ЧДТУ» на власному полі.

 

«ЧДТУ» - «Дахнівка» 1 : 0

Голи: Коломієць – 7 хв.