"Ретро" з мінімальним рахунком долає "УТК"
Написав Максим Гаптар   
Неділя, 08 квітня 2012, 21:29

retrovsutkDSC07974

У матчі першого раунду Кубка області ватутінське "Ретро" на виїзді здолало уманський "УТК" з рахунком 1 : 0.

 

"УТК-Ятрань" - "Ретро" 0 : 1

Гол: "Ретро": Гостєв - 17 хв. 

Сьогодні в Умані був зіграний цікавий та принциповий матч Кубка Черкаської області з футболу. Молода та амбітна команда "УТК" приймала такий же молодий та не менш амбітний ФК "Ретро". Ця пара була однією з найсильніших у першому раунді кубку. За боротьбою та пристрастями поєдинок між уманчанами та ватутінцями можна сміло називати центральним у раунді.

З перших хвилин уманчани заволоділи ініціативою і кинулися доводити своїм суперникам, хто є господарем у матчі. Перші 10 хвилин гри повний контроль гри був у руках "УТК". Однак, на довгий тиск в уманчан не вистачило сил, тому вже у другій 10-хвилинці "Ретро" вирівняло гру і поступово стало турбувати захист суперників. І вже на 17-й хвилині гості вийшли вперед. Вадим Гостєв, котрий був найактивнішим у своїй команді з надзвичайно гострого кута пробив у самісіньку дев'ятку уманських воріт. 1 : 0. Господарі явно не чекали такої бадьорості від "Ретро", тому намагалися відповідати своїми атаками, але захист ватутінців все перекривав. Весь наступний час ігрова перевага перебувала на боці "Ретро", але їхні атаки були не зовсім гострими.

retrovsutkDSC07958

Друга половина зустрічі стала ще більш напруженою. Уманчани з усіх сил прагнули зрівняти рахунок, ватутінці ж збільшити свою перевагу. Більше нагод забити було у гравців "Ретро", проте низку небезпечних кутових команда із Ватутіного змарнувала. Чим менше залишалося часу до кінця зустрічі, тим більше стало порушень правил у матчі, але арбітр зустрічі не квапився роздавати "гірчичники" футболістам. Нервовість у матчі набирала обертів і, певною мірою, заважала гравцям.

retrovsutkDSC08058

Справжніх гольовоих моментів у другому таймі не було, окрім однієї нагоди у "Ретро". В'ячеслав Койдан, вийшовши на заміну, якісно пожвавив гру своєї команди пройшов з м'ячем майже все поле, увірвавшись у штрафний майданчик віддав передачу на Руслана Кушка, котрий мав забивати, проте останній не вдало обробив сферу і момент було втрачено. До кінця зустрічі гравці "УТК" спробували провести кілька акцентовних атак, однак вони "наривалися" на контратаки "Ретро". На щастя для господарів, у ватутінців сьогодні не зовсім виходила комбінаційна гра. У пісдумку матч завершився на користь "Ретро", яке здобуло заслужену перемогу.

У наступному раунді "Ретро" зустрінеться з "Христинівкою". Отже, вже другий раунд Кубка області подарує нам суперматч.

 

Вадим Гостєв, гравець "Ретро":