"Славутич" мінімально здолав "Динамо"
Написав Стас Лопес   
Субота, 07 квітня 2012, 15:20

1slavutich-dynamo67989

Черкаський "Славутич" у стартовому весняному матчі переміг хмельницьке "Динамо" з рахунком 1 : 0.

 

"Славутич" - "Динамо" 1 : 0 (0:0)

"Славутич":

Крупниченко - Книжник (Лисоконь 75), Тарасенко Є., Тарасенко О., Фаворов, Листопад, Гуд, Таран (Дацюк 46), Сергійчук, Атаманюк (Кобіков 34), Горкун (Кошелюк 65), (Лобов 92).

"Динамо":

Іваненко - Шляховий, Дем'янчук, Семенов, Сангаре - Ткачук, Руденко (Репа 44), Гончар, Солонинко (Калайда 84), Осокін, Дітковський (Глега 65).


Голи: "Славутич": Кобіков (61 хв.)

 

 

   «Хліба і видовищ» - саме це сьогодні отримав черкаський вболівальник, який, зголоднівши за великим футболом, прийшов на "Центральний" стадіон Черкас. У вигляді хліба в дебютній грі у весняній частині Другої ліги була армійська каша, а щодо видовищ, то адміністрація команди запропонувала вболівальнику широку розважальну програму. Зважаючи на це, вільний вхід на стадіон та гарні погодні умови (наперекір прогнозам), сьогодні був встановлений рекорд відвідуваності "Центрального" стадіону: 8300 глядачів нарахували організатори футбольного свята під час матчу "Славутич" - "Динамо".

 

   Подарувати позитивні емоції своїм вболівальникам хотіли і черкаські футболісти. Однак, попри постійну перевагу на футбольному полі, черкасцям вдалося відзначитися лише одного разу. Причому в першому таймі гольових моментів взагалі було обмаль. В розріз цих подій слід виокремити Євгена Тарасенка, який, повернувшись на черкаський газон, був дуже корисний. Центральний захисник не лише цементував гру на власній половині поля, а й часто зв’язував гру команди, підключаючись до атаки. Отримавши таку допомогу в організації десь відійшов у тінь Євген Гуд. Не зважаючи на це, саме півзахисникові судилося стати одним зі співавторів переможного голу. На 61-й хвилині, отримавши простір, Євген без вагань пробив з метрів двадцяти. Важкий удар гравця «Славутича» потягнув голкіпер, але з подвійним добиванням від Дацюка та Кобікова він вже не впорався - 1:0.

 

   Надалі «Славутич» вже не забивав, найближчим до голу був Михайло Сергійчук, однак, вийшовши двічі сам на сам з воротарем, він не зумів його переграти. В підсумку перемога черкасців у важливому матчі з рахунком 1:0. Низьку реалізацію гольових моментів теоретично можна списати на весняний футбол і перший офіційний матч команди після тривалого перепочинку, насторожує лише одне -  млява гра центральних нападників, які навіть після кадрових перетрубацій у міжсезоння поки виглядають мляво.

 

 

Дмитро Кобіков, кращий гравець матчу:


Олександр Кирилюк, головний тренер ФК "Славутич":

 

Валерій Крохан, директор ФК "Динамо":