Футбольні баталії школярів Черкащини
Написав Administrator   
Субота, 07 квітня 2012, 09:11

65654euro12-1

   Черкащина готується до наступного етапу національного Кубку шкільного футболу «ЄВРО-2012».

   У період з 20 березня по 2 квітня в Черкаській області були проведені змагання І етапу Національного Кубку шкільного футболу ЄВРО-2012. Участь у них взяли 6108 спортсменів із 322 команд загальноосвітніх навчальних закладів області. Усі матчі пройшли у святковій атмосфері за участю представників влади. 

   Як зазначає Черкаська ОДА, по закінченню першого етапу, шкільні команди, учні та їх тренери нагороджено грамотами та кубками, комплектом спортивної форми. Проведення І та ІІ етапів здійснюється за кошти місцевих бюджетів, федерації футболу, обласного бюджету, спонсорських коштів. Загальна сума видатків І етапу склала 37809 гривень.

   Футбольні колективи для участі ІІ етапі об’єднано в групи за регіональним принципом. Зокрема: до І групи ввійшли команди з міста Золотоноша, Драбівського, Чорнобаївського, Золотоніського районів; ІІ групи – міста Черкаси та Канів, К.-Шевченківського, Канівського районів; ІІІ групи – зі Сміли, Кам’янського, Черкаського, Смілянського, Чигиринського районів; ІV групи – міста Ватутіне, Звенигородського, Катеринопільського, Тальнівського районів; V групи – Лисянкого, Городищенського, Жашківського, Шполянського районів; VІ групи – міста Умань, Христинівського, Монастирищенького, Уманського та Маньківського районів.

Місця для проведення ІІ етапу змагань:

І група – м. Золотоноша;

ІІ група – м. Канів;

ІІІ група – м. Сміла;

ІY група – м. Звенигородка;

V група – смт. Лисянка;

VІ група – м. Умань.