Відбулася презентація форми ФК «УТК-Ятрань»
Написав Administrator   
П'ятниця, 06 квітня 2012, 15:01

932dfcd3640c

5 квітня, напередодні стартуючого футбольного сезону на Черкащині, відбулася ще одна подія на шляху створення нового футбольного колективу. З гравцями новоствореного футбольного колективу, що представлятиме Уманський район, зустрілися керівники клубу - Петренко Анатолій Іванович (почесний президент ФК "УТК-Ятрань", голова Уманської РДА) та Гордій Микола Васильович (президент ФК "УТК-Ятрань", керівник Уманського тепличного комбінату). А також відбулася презентація нової форми нової команди.

З напутнім словом виступив Петренко Анатолій Іванович. Він наголосив, що новостворена команда має примножувати спортивну славу одного з найкращих районів України - Уманського. Не забуто було про успіхи жіночої футбольної команди, яка пробилася в фінал Кубка України, про прогрес і зростання масовості в аматорському футболі району - готується до нового чемпіонату району більше 20 команд. А відтак і завдання в "УТК-Ятрань" - здобути в дебютному сезоні путівку до вищої ліги чемпіонату області.

Підтримав Анатолі Івановича і Гордій Микола Васильович. Керівнику Уманського тепличного комбінату спорт знайомий , як кажуть, з середини. Свого часу Микола Васильович здобув звання майстра спорту СРСР з легкої атлетики (змагався на стометрівці з легендарним Борзовим). А відтак йому дуже знайомі і близькі проблеми спортсменів. Тому Микола Васильович наголосив, що футболісти будуть забезпечені всім необхідним. І висловив побажання, щоб в наступаючому сезоні травми обходили наших футболістів стороною а перемога навпаки були завжди з нами!57893990fe2d

Зі словом виступив і головний тренер команди Олександр Михайлович Єжаченко - "Колектив в стадії формування. І кубкова гра стане в нагоді - дасть можливість в бойових умовах перевірити кандидатів у команду. А надалі ми прикладемо максимум зусиль, щоб виконати поставлене завдання".

В розкутій обстановці проходила зустріч і голкіпер команди Євген Прудиус також попросив слово - "Ми вдячні за увагу до нашої команди, що створюється. І ми будемо старатися не підвести керівників клубу"

Згадали і славні часи, коли районна команда "Ятрань" радувала уболівальників і результатом і грою. І висловили сподівання, що прийде час, коли нова команда поверне ті славні миттєвості!

А потім була презентована нова форма. Повірте на слово (знімки можуть не все відобразити) - вона на рівні світових стандартів. Воно і не дивно - адже доставили її зі складів з Італії від самого виробника - фірми "LEGEA" (достатньо згадати італійський "Удінезе", збірну Боснії-Герцоговини, які одягає ця фірма). Кольори клубу - зелені. А відтак у основному комплекті гамма біло-зеленого кольору, а в резервного - чорно-зеленого. Побажаємо, щоб форма принесла удачу "УТК-Ятрань"!

 umanfootball