"Славутич" відкатав нічию з "Кремінем"
Написав Максим Гаптар   
Неділя, 01 квітня 2012, 15:37

slavutich-kremin30456DSC07640

Сьогодні на футбольному полі Геронимівки відбувся товариський матч між командами Другої ліги, в якому черкаський "Славутич" приймав кременчуцький "Кремінь".

 

slavutich-kremin4068DSC07645Обидва суперники мають схожий показник у Другій лізі. "Славутич" нині утримує третю сходинку у групі А, тоді як "Кремінь" йде другим у групі Б. Тому і матч між "Славутичем" і "Кременем" видався рівним. В обох команд виникали гострі нагоди, але у першому таймі "розмочити" рахунок не вдавалося жодній з команд. На початку другого тайму "Славутич" дещо пришвидшив темп і результат не завадив себе чекати. Михайло Сергійчук спочатку зіграв вдало на випередження, а потім і спрямував м’яча повз голкіпера суперника. Забезпечивши собі перевагу, "Славутич" вже не так активно мчав у атаку, тому гра знову вирівнялася.

У середині другої 45-хвилинки наставник черкасців Олександр Кирилюк дав змогу випробувати себе низці новачків клубу. Здавалося, що гра завершиться за переваги "Славутича", однак найцікавііше сталося ближче до кінця гри. В одній із гострих атак гостей, досвідчений черкаський захисник Євген Тарасенко порушив правила на півзахисникові "Кременя". Арбітр призначив штрафний удар, але гравець "Славутича" не заспокоївся і штурхонув суперника. Після цього Тарасенко побачив перед собою "червоне світло". Суддя матчу вилучив захисника черкасців. У цей момент між гравцями обох команд виникла штовханина. Під час того, як Євген Тарасенко покидав поле, тренер кременчуцької команди голосно висловлював свої притензії захиснику "Славутича".

tarasenkovschumak406DSC07652

Цей міні-конфлікт вдало використали на свою користь гравці "Кременя", адже відразу через кілька миттєвостей після цієї ситуації футболісти кременчуцької команди зрівняли рахунок. Протягом часу, що лишився суперники грали на зустрічних курсах. Небезпечні моменти мав як "Кремінь", так і "Славутич". У підсумку цей непростий матч і завершився мировою. Варто зазначити, що після гри Євген Тарасенко та головний тренер МФК "Кремінь" Юрій Чумак, залишаючи поле, порозумілися.