У футбольного клубу «Тальне» – новий президент
Написав Administrator   
Четвер, 29 березня 2012, 06:57

88c0f69428e2

    Нещодавно відбулись збори керівництва та гравців футбольного клубу «Тальне», до участі в яких були запрошені голова райдержадміністрації Микола Бардадим та місцевий благодійник Володимир Мовчан. На порядок денний зборів було винесено питання про діяльність клубу, про нагородження гравців команди та переобрання президента ФК "Тальне".

  Як повідомляє Черкаська ОДА, про історію становлення та розвитку, успіхи та проблеми команди присутніх ознайомив тренер Сергій Черепенко, який зазначив, що ФК "Тальне", заснований у 1999 році, за роки своєї діяльності неодноразово виборював призові місця в обласних чемпіонатах та першостях. Разом з тим, він наголосив, що фінансові проблеми останніх років не дають змоги утримати постійний склад команди, забезпечити матеріальне заохочення гравців, брати участь в усіх змаганнях, і як наслідок показувати максимальні результати.

   Основним питанням зборів було переобрання президента футбольного клубу. Діючий президент клубу, Павло Бистрицький, звернувся з заявою про припинення своїх повноважень. та запропонував на цю посаду голову райдержадміністрації Миколу Бардадима, зазначивши, що Микола Данилович, попри свою зайнятість, завжди цікавиться проблемами та потребами спортсменів, намагається допомогти у їх вирішенні, залучити спонсорів. 

   У ході обговорення, кандидатуру Миколи Бардадима було підтримано одноголосно. У виступі очільник району подякував за кредит довіри та повідомив, що по питанню фінансової підтримки футбольного клубу ним досягнуто домовленість з меценатом, Володимиром Мовчаном. Цю звістку, як і виступ Володимира Петровича, якого було обрано віце-президентом клубу, присутні зустріли оплесками тому, що він людина слова, і дані обіцянки завжди виконує. 

  На завершення гравцям команди було вручено нагороди за зайняте ІІ місце в минулорічній першості області. Новообрані президент та віце-президент привітали їх та тренера команди з цією перемогою, побажали подальших успіхів та висловили надію, що незабаром футбольний клуб "Тальне" повернеться до вищої футбольної ліги області.