Команда Гуманітарно-правового ліцею – найсильніша в місті
Написав Дмитро Майстренко   
Середа, 28 березня 2012, 15:35
euro

Святкуванням перемоги закінчили І етап Національного кубку шкільного футболу Євро-2012 футболісти ГПЛ. У фіналі вони перемогли команду школи №22 з рахунком 5:1.

У півфіналі ГПЛ здолали опір школи №3, а гравці школи №22 були сильнішими за гравців команди школи №9.

Призовий фонд змагання склав 1500 грн, які за словами одного з організаторів Степана Прокопенка витратили на придбання спортивного інвентаря, який потім подарували учасникам. Також фіналісти отримали грамоти підписані міністром освіти Дмитром Табачником. А команда-переможець – кубок.

Тепер гравці Гуманітарно-правового ліцею поміряються силами з переможцем І етапу кубку Канівського райому. Матч має відбутися 8 квітня у Каневі.

Проте цього може й не відбутися. Як повідомив Степан Прокопенко головною перешкодою матчу є відсутність коштів. „Кошти – це головна проблема. Організувати поїздку не складно, якби тільки спонсора знайти”, - зазначив він.

„Турнір пройшов чудово. Все було організовано на належному рівні, зважаючи на те, скільки часу нам було відведено на організацію. Але я задоволений проробленою роботою. Також порадувало суддівство. Судили матчі вчителі, і вони добре справилися зі своєю роботою. Одне лише, що підвело – це погода. Спочатку планували проводити матчі на повітрі, але поля не були готові, тому довелося матчі грати в приміщння”, - підсумував Степан Прокопенко.

Цікаво. Футболісти команди ГПЛ для того, щоб зіграти у фіналі, пожертвували попереднім ЗНО.