Стартував Кубок Першина
Написав Максим Гаптар   
Субота, 17 березня 2012, 18:04

kubokpershinazorya-kolosDSC07019

У стартовому матчі турніру "Шпола-ЛНЗ-Лебедин" завдає нищівної поразки "Городищу", а "Зоря" не помічає "Колос".

 

Група "Б"

"Шпола-ЛНЗ-Лебедин" - ФК "Городище" 8 : 0

kubokpershinashpola-horodyshcheDSC06999 

Перший день Кубка Першина завершився двома розгромними перемогами першої та другої команди минулорічного чемпіонату області. Чемпіон "Шпола-ЛНЗ-Лебедин" відкривала цей турнір. Шполянська команда не дала жодних шансів футболістам "Городища", перемігши з рахунком 8 : 0.

kubokpershinashpola-horodyshcheDSC06991

"Шпола-ЛНЗ-Лебедин" - ФК "Городище" 8 : 0

Голи: Петрук, 12 хв, 31, 60; Оганесов, 33; Гаркавий, 44; Миславський, 64; Кретов, 70, 88.

 

Група "А"

kubokpershinazorya-kolosDSC07036

"Зоря" - "Колос" 5 : 0

У другому матчі дня білозірська "Зоря" випробовувала на міць вільшанський "Колос", яки виступає у Першій лізі чемпіонату області. Боротьби у цьому матчі не вийшло, адже віце-чемпіони протягом усієї гри контролювали м’яч, створювали нагоди для взяття воріт і використовували їх. До того ж, у складі білозірської команди виступав досвідчений уманський футболіст Олександр Казанюк, який був одним з найкращих у матчі. Перший тайм пройшов під акомпонемент форварда білозірців Олега Гопки, котрий спочатку на 15-й хвилині рахунок відкрив, а ще через 10 хвилин його подвоїв. Забити другий м’яч Гопці допоміг Олександр Казанюк, котрий віддав результативну передачу. "Десятка" "Зорі" міг ще раз засмутити голкіпера "Колосу", але удар Гопки прийняла на себе стійка. З перевагою у два м’ячі "Зорі" команди пішли на перерву.

У другому таймі склад віце-чемпіона оновився ледь не на 50%. Всю другу 45-хвилинку весь креатив "Зорі" в атаці створювала двійка Казанюк-Шевченко. Обидва гравці якісно обігрувалися між собою, комбінації яких ставали щоразу гострішими. Спочатку Валентин Шевченкі обігравшись з Казанюком забив третій м’яч свої команди. А далі слово було за досвідченим колишнім гравцем "Олександрії". До завершення гри Казанюк відзначився двома голами, підбивши підсумок у цьому матчі.

kubokpershinazorya-kolosDSC07018

kubokpershinazorya-kolosDSC07053

"Зоря" - "Колос" 5 : 0

Голи: "Зоря": Гопка, 15 хв, 27; Шевченко, 49; Казанюк, 73, 83.

Ігор Столовицький, головний тренер ФК "Зоря":

 

Завтра на поле білозірського стадіону вийдуть інші чотири команди.

О 12-й зіграють "Наша Ряба" - ФК "Явір";

О 14-й силами поміряються ФК "Локомотив-Хлібодар" - "Ураган".