«Славутич» Черкаси – ФК «Полтава» 2:1 (1:0)
Написав Administrator   
Четвер, 15 березня 2012, 09:11
060320121016ghghghgfsssss36
Голи: Є.Тарасенко (7), Є.Гуд (70 пен.) – (52).
Вилучення з правом заміни: Д.Фаворов (40).
 
«Славутич»: О.Крупниченко, А.Книжник (В.Кобзістий, 88), Є.Тарасенко, О.Тарасенко, Д.Фаворов (Є.Трандафілов, 40), Т.Листопад (В.Ткаченко, 80), Д.Атаманюк (А.Рябко, 26; О.Лобов, 74), С.Таран (Д.Кошелюк, 55), Є.Гуд, М.Сергійчук, В.Горкун (Р.Дацюк, 85). Тренер: О.Кирилюк.
Спаринг пройшов під знаком  грубості та непоступливості обох суперників: арбітр тричі по ходу зустрічі діставав з кишені червону картку (за домовленістю сторін вилучення відбувались з правом заміни). Сильний поривчастий вітер вплинув на хід поєдинку. Команди продемонстрували характер, вольові та атлетичні якості.

Рахунок було відкрито вже на сьомій хвилині, коли черкащанин Євген Тарасенко ударом головою завершив флангову атаку. Відігрались полтавчани також на сьомому оберті секундної стрілки, але вже другого тайму.

Згодом Олексій Крупниченко двічі врятував свої ворота під час розіграшів штрафних ударів. У звітному матчі планувалась участь голкіпера Лєнчінкова, проте на передігровій розминці Андрій отримав травму, що завадила йому взяти участь у контрольній грі.

Реалізувавши пенальті, переможну крапку з «точки» поставив капітан славутчан Євген Гуд.

Титанічна праця тренерського штабу та гравців ФК «Славутич» «поставила на конвеєр» серію перемог «червоно-біло-синіх».

Наступний спаринг відбудеться вже завтра. Суперником славутчан стане друголіговий ПФК «Севастополь-2» – початок о 15 год.

До завершення навчально-тренувального збору на південному узбережжі Криму також заплановано провести поєдинки проти «Титану» з Армянська та один

та одного з лідерів першої ліги ПФК «Севастополь».

 

ФК "Славутич"