В Умані відіграли футбольний турнір
Написав Administrator   
Понеділок, 05 березня 2012, 17:44

futboluman049

Як і минулого року в Умані на штучному полі відбувся турнір, проведений під егідою ПАТ "Уманьферммаш". Минулого року в гості уманьферммашівців прибули майбутні конкуренти по обласним турнірам (Катеринопіль і Христинівка). А тепер було зміщено акценти. І до Умані приїхали ФК "Бершадь" та МФК "Первомайськ", мав бути і чемпіон Кіровоградської області. Але команда зі Знам'янки не прибула.

 


У півфіналі перша команда "Уманьферммашу" перемогла 2:1 ФК "Бершадь". У першому таймі два м'ячі на рахунку Гаврилюка та Янчука. По перерві гості один гол відквитали але не більше.
За другу путівку до фіналу боролися "Первомайськ" та друга команда господарів. Тут гості виявилися сильнішими - 2:0. Поступився "Уманьферммаш-2" і в матчі за третє місце - "Бершаді" 1:4.
А ось перша команда машинобудівників каменя на камені не залишила від оборони "Первомайська" - 6:0 (по дублю зробили Казанюк, Ситін, Янчук).
Турнір пройшов на високому організаційному рівні. Також було вручено призи за 1-3 місця, кращим гравцям по амплуа.
На відкритті турніру були поважні особи. Зокрема Ліпкан Анатолій Васильович (керівник ПАТ "Уманьферммаш"), Аркадій Андрійович Рибак (Секретар міської ради).

 

http://umanfootball.ho.ua