Завершився "Кубок Ретро"
Написав Максим Гаптар   
Понеділок, 05 березня 2012, 11:03

retrocupfinalDSC06707

Вчора у Лютежі завершився міжнародний футбольний турнір "Кубок Ретро". Чемпіоном став молдавський "Веріс". Наше ватутінське "Ретро" вибороло срібло цього турніру. Бронза в руках "Оцелула-2".

 

У рамках ігрового дня вчора відбулися дві гри: матч за третє місце та фінал.

Матч за третє місце

"Оцелул-2" - "Металург" 1 : 1 (2 : 0 пенальті)

metallurg-otelulDSC06612

Цей матч проходив у снігову погоду, тому гравцям обох команд було важко грати. Але це не применшило пристрастей, які закипали на полі. Весь перший тайм краще грали російські футболісти. «Металург» створював гострі атаки, не дивлячись на засніжене поле. Гравці «Оцелула» важко увійшли в гри, цим і скористалися «металурги», які швидко відкрили рахунок.

metallurg-otelulDSC06602

Далі гра вирівнялася, румунські футболісти створювали безліч моментів, але захист «Металурга» справлявся з ними. Ближче до кінця гри «Оцелул» збільшив свій тиск, але і «Металург» мав свої можливості забити. Але за кілька хвилин до кінця гри гравці «Оцелула» таки зуміли зрівняти рахунок і перевести гру до серії пенальті. Обидві команди повинні були виконати по три удари, але їм цього не знадобилося. Румуни забили два м'ячі, а російські футболісти свої удари не реалізували. У результаті вольова "бронзова" перемога "Оцелула".

metallurg-otelulDSC06659

 

Фінал

"Ретро" - "Веріс" 1 : 3

retrocupfinalDSC06681 

retrocupfinalDSC06713

Цікавий матч провели обидві команди. «Веріс» активніше почав гру, добре контролюючи м'яч. Футболісти «Веріса» миттєво провели декілька вдалих атак, після чого забили два швидкі голи. «Ретро» не чекало такого повороту подій і помалу стало вирівнювати гру. Через декілька хвилин гравцям «Ретро» вдалося відіграти один м’яч, але після цього вони знову пропустили. Далі весь матч «Ретро» пресингував суперника і постійно атакував. Аж до останньої хвилини молоді українські футболісти «давили» на суперника, але забити гол їм так і не вдалося. Перемогу отримали досвідчені гравці «Веріса».

retrocupfinalDSC06736

Після фінального матчу відбулося нагородження призерів чемпіонату та кращих гравців. Кращим тренером було визнано наставника "Веріса" Ігоря Урсакі. Варто відзначити, що нагороду кращого захисника отримав гравець "Ретро" Руслан Кушко, а кращого нападника, також гравець "Ретро" Ніка Січінава. Особливу нагороду за спортивну поведінку отримав півзахисник "Ретро" Вадим Гостєв.

retrocupfinalDSC06744-00