Із «Зорі» до «Славутича»
Написав Administrator   
Неділя, 04 березня 2012, 14:19

b47fa2697e533097965ab2222ca09046   У черкаському футбольному клубі «Славутич» поповнення – до славутчан приєднався екс-гравець «Зорі» В’ячеслав Ткаченко.

   Ще торік новачок черкаського клубу півзахисник В’ячеслав Ткаченко грав за білозірців у чемпіонаті області, де провів 20 матчів, у яких забив 7 голів. Коли В’ячеслав повідомив керівництву «Зорі», що його запрошують на перегляд до «Славутича», там до цієї новини віднеслися з розумінням. Перехід гравця білозірської команди до черкаського клубу відбувається не вперше. Торік склад славутчан поповнили п’ятеро екс-білозірців.Приємно відзначити, що у футбольному клубі «Зоря» знаходять позитив у тому, що постачають кадри для єдиної професіональної команди області. 

   Для 21-річного В’ячеслава Ткаченка підписання професіонального контракту відбулося вдруге. Три роки тому півзахисника було запрошено до черкаського ФК «Дніпро», та згодом, за відомих обставин, клуб припинив своє існування. Цього року футболісту знову випало у його спортивній кар’єрі проявити себе на професіональному рівні.

   Зараз гравець чітко розуміє, що у півзахисній лінії «Славутича» велика конкуренція за місце в основному складі. Але цей факт новачка черкаського клубу не лякає, і він готовий поборотися за вихід на футбольне поле в «основі».

   Варто відзначити, що В’ячеслав Ткаченко поповнив ряди вихованців місцевого футболу, які потрапили у заявку «Славутича» на другу половину сезону 2011-2012 рр. Таких футболістів у головної команди Черкащини – 11.

 

Досьє:

Ткаченко В'ячеслав

Народився 23 березня 1990 року у м.Черкаси.

Вихованець ДЮСШ «Дніпро-80» Черкаси.

Перший тренер - Усенко Є.В.

Півзахисник.

 

 

 

fcslavutich.ck.ua