Кубок Ретро: завершився груповий раунд
Написав Максим Гаптар   
Неділя, 04 березня 2012, 14:20

 retrotribunaDSC06582

«Черкаський спорт» продовжує інформувати про перебіг подій на вишгородських полях, де триває масштабний міжнародний турнір – Кубок Ретро. Ця футбольна першість вже наближається до свого завершення. Сьогодні відбулися останні матчі групового раунду, а вже завтра відбудеться фінал змагань. Три з чотирьох сьогоднішніх матчів закінчилися прогнозованими перемогами фаворитів, лише результат останньої гри був несподіваним.

 

 metallurgwinDSC06451

ФК «Мордовія» – ФК «Металург» 0 : 1

Відкривало третій ігровий день російське дербі. «Металург», програвший вчора принциповий матч «Верісу», сьогодні прагнув повернути собі дух переможця. У грі з «Мордовією» їм це вдалося. Впродовж всього матчу команди грали рівно, з деякою перевагою на стороні «металургів». Футболісти липецької команди створювали гострі моменти, але їм не вистачало точності. З часом «Металург» збільшив свій тиск на ворота суперника, що і призвело до забитого м'яча. Гравці «Мордовії» намагалися відповідати, але оборона Липецька сьогодні грамотно відіграла, не залишивши своїм суперникам шансів.

ФК «Мордовія» – ФК «Металург» 0 : 1

Голи: «Металург»: Ахвледіані.

 

otelulDSC06539

ФК  «РФШ» – ФК «Оцелул-2» 0 : 1

Другий матч був насичений на боротьбу і грубощі. Команди більше боролися, ніж грали у футбол. Але, все-таки, румунські футболісти гостріше атакували і більше тримали м'яч. Інколи їм удавалося гостро пробити, але воротар суперників добре грав у рамці. Ризькі футболісти також відповідали на атаки суперників, але сьогодні їм не вистачало везіння. У результаті румунська команда забила гол, після чого почалася справжня боротьба. Гравці обох команд не боялися йти прямими ногами на суперників, постійно порушуючи правила. Не дивлячись на фоли, жодній з комоанд не вдавалося забити. У результаті румуни отримали перемогу і вийшли на друге місце.

ФК  «РФШ» – ФК «Оцелул-2» 0 : 1

Голи: «Оцелул-2»: Gohoreanu.

 

ekranasDSC06563

ФК «Веріс» – ФК «Екранас» 1 : 0

У цьому  матчі між собою грали молоді футболісти. «Веріс», забезпечивши перше місце у вчорашньому матчі, сьогодні дозволив собі випустити резервний склад. Не дивлячись на те, що за «Веріс» грала молодь, футболісти в білій формі впродовж всієї гри мали ігрову і територіальну перевагу. «Екранас» інколи відповідав гострими контратаками, але до удару справа не доходила. У свою чергу молдавські футболісти з часом збільшували тиск на суперника, що і принесло їм свої плоди. У одній з атак гравець «Веріса» вийшов на ударну позицію і забив переможний м'яч своєї команди. 1 : 0 на користь «Веріса», який на цьому турнірі лише перемагає.

ФК «Веріс» – ФК «Екранас» 1 : 0

Голи: «Верис»: Orinadaz.

 

 

retroluseDSC06530

ФК «Ретро» – ФК Академія «ПМЦ-Постави» 1 : 3

Матч лідера і аутсайдера групи А. «Ретро» в цьому матчі дало шанс молодим футболістам проявити себе, які зі своїм завданням не впоралися. Хоча в першому таймі гравці ватутінської команди володіли ініціативою. Футболісти в червоній формі проводили хороші атаки, постійно турбуючи захисників суперника. В одному з моментів «Ретро» відкрило рахунок. Білоруські футболісти теж не засиджувалися в обороні, проводячи свої атаки. До кінця першого тайму «Ретро» мало ще масу моментів, щоб забити гол, але оборона суперника сьогодні грала на вищому рівні. Більше того, гравці білоруської команди ще до перерви зуміли зрівняти рахунок.

У другому таймі «Ретро» зробило ряд замін, через що гра команди стала не такою зібраною і гострою. Футболісти «Академії» відчули це і почали більше атакувати. Весь другий тайм білоруські футболісти провели в атаці, забивши у ворота «Ретро» ще два м'ячі. У результаті 3 : 1 на користь команди «ПМЦ-постави», яка перемогою завершує цей турнір.

ФК «Ретро» – ФК Академія «ПМЦ-Постави» 1 : 3

Голи: «Ретро»: Воробей; «ПМЦ-Постави»: Афанасіаді, Сидоренко (2).

 

 Таким чином, завтра між собою зіграють:

За 7-8 місця: "ПМЦ-Постави" - "Екранас";

За 5-6 місця: "РФШ" - "Мордовія";

За 3-4 місця: "Оцелул-2" - "Металург";

За 1-2 місця: "Ретро" - "Веріс".