"Наша Ряба" обіграла "Городище", а "Славутич" - "Зорю"
Написав Стас Лопес   
Субота, 03 березня 2012, 15:26

4565767587_876

"Наша Ряба" - "Городище" 2:1 (0:1)

Голи: Білоус, Шевченко - Лєщєнко  

 

   Як ми повідомляли раніше, сьогодні на новому стадіоні в Білозір’ї відіграють одразу два матчі. У першій грі ФК "Городище" поступилося "Нашій Рябі" з рахунком 1:2. А вже за годину після цієї гри стосунки зясовували футболісти "Славутича" та місцевої "Зорі".

"Зоря" - "Славутич" 1:3 (1:1)

Голи: 30 хв. Лобов (автогол) - 9,60 хв. Рябко; 90 хв. Трандафілов

 

   У цьому матчі «Славутич» випустив напіврезервний склад. Як зазначить після гри наставник синіх – Олександр Кирилюк, зробив це він задля того, аби дати шанс тим футболістам, які не потрапляють в першу вісімнадцятку. Заявка «Славутича» на цей сезон, яка днями була віддана в ПФЛ, вражає своєю кількістю. Наразі в розпорядженні тренерського штабу є 27 футболістів. Ті, хто мають залізне місце в основі, на поле в Білозір’ї не виходили. Серед добре «засвічених» в цій грі взяло участь четверо: Кобзістий, Лобов, Трандафілов та Лисоконь.


    Два з них забили свої м’ячі. Та якщо Трандафілов може радіти майстерно виконаному штрафному на останній хвилині матчу, то Лобов має хапатися за голову через те, що на 30-ій хвилині гри зрізав м’яч у власні ворота. Окрім цього епізоду, у «Зорі» було ще кілька моментів, які припали на першу половину гри, але ними господарі поля не скористалися. Результативності вони мали б повчитися  у новобранця «Славутича» –  Андрія Рябка. Ще на 9-й хвилині гри ударом з лінії штрафного він розмочив рахунок, а в середині другого тайму завершив якісну атаку «Славутича».

 
  Щодо гри віце-чемпіона області, то сьогодні вона виглядала непереконливою. Особливо це стосується другого тайму, коли «Зоря» значно більше перебувала на власній половині поля. Також в цьому матчі господарі двічі втрачали своїх гравців. Спочатку червону картку через лайку отримав Олег Гопка, а наприкінці гри серйозну травму отримав центральний бек «Зорі».

 gopka32

Гопка (після вилучення): "Я йому сказав те, ким він є насправді"

   Попри перемогу, у не зовсім доброму гуморі полишав футбольне поле наставник «Славутича» – Олександр Кирилюк. Спочатку він взагалі не хотів давати коментар «Черкаському спорту», однак дорогою до роздягальні вдалося почути його кілька сухих відповідей.

– Олександре Ільїч, як вам гра?
– Важко щось говорити. Сьогодні ми випробовували тих гравців, які претендують на місце у числі вісімнадцяти?
– Ваші враження від них?
– Дехто зіграв слабо, і поки не використовує свого шансу.
–   «Черкаському спорту» відомо, що команда проведе один зі своїх підготовчих зборів в Криму. Це правда?
– Якщо поїдемо, я вам скажу. Поки що на 100 відсотків не можу вам сказати, що ми їдемо.

 

PS: Завтра "Славутич" в Білозір'ї зіграє проти "Гірник Спорта".