У дербі Черкащини перемагає "ІМС-ЧНУ"
Написав Administrator   
Понеділок, 27 лютого 2012, 10:26

875a02c14c02chnuvsuman

Дві команди Черкаської області зустрілися в очному протистоянні в рамках чемпіонату Україні з міні-футболу серед жінок. У ПС "Фотоприлад" черкаський "ІМС-ЧНУ" приймав на власному паркеті уманський "Ятрань-Уманьферммаш-УДПУ". Перемогу з рахунком 3 : 1 здобули господарки.

«ІМС-ЧНУ» - «Ятрань-Уманьферммаш-УДПУ» 3:1 (0:1)

«ІМС-ЧНУ» : Узел, Кибукевич, Матвієнко, Пильнова, Кліпаченко, Супрунович, Бабицька, Бреус, Волонтир, Богданова, Бабенко.
«Ятрань-Уманьферммаш-УДПУ»: Цикаленко, Скориніна, Романів, Аілінкий, Музика, Стець, Боярова, Крепостна, Сукач.
Голи: Романів (18), Бреус (57, 60), Волонтир (62)
Попередження: Романів, Супрунович.
Фоли: 6(3)-6(5).


Перший тайм на майданчику точилася рівна позиційна гра. Господарки постійно проводили гострі атаки, обстрілюючи ворота гостей. На 12-й хвилині гри виник перший по-справжньому небезпечний момент, але Олена Цикаленко парирувала удар і м’яч від штанги залишив поле. А ось «Ятрань» на 18-й хвилині продемонструвала, що швидко адаптувалася до умов гри. І відкрила рахунок: Боярова небезпечно пробила, а Романів у стрибку замкнула дальню штангу. 
Далі важко було комусь віддати перевагу. На 25-й хвилині удар Скориніної парирувала Узел, а на 32-й хвилині арбітр і 6-метровий пенальті мав право поставити у ворота господарів. Але він розцінив, що захисник черкаської команди не бачив м’яча а відтак не умисно грав рукою (але ж з іншого боку саме рука стала на заваду руху м’яча до воріт).
Другий тайм розпочався у значно вищому темпі. Господаркам потрібно було відігратися і вони кинулися на штурм воріт Цикаленко. Але 15-річний голкіпер діяла надійно, демонструючи неабиякий хист. Гра пішла на зустрічних курсах. І «Ятрань» могла вже в дебюті другого тайму вирішити долю матчу. На 41-й хвилині Романів п’яткою елегантно вивела Музику один на один з голкіпером. Але Вікторії забракло швидкості. Буквально за хвилину вона ж зі своєї половини втікла ще на одне побачення з голкіпером. Завешилося все прямолінійним ударом в Узел. А повторний удар прийняла на себе штанга. Не минуло й хвилини, як Супрунович лише ціною порушення правил і попередження зупинила ще один вихід один на один – у Юлії Стець.

На 48-й хвилині чергова атака уманчанок завершилася втратою м’яча і гостра контратака ледь не завершилася голом у їхні ворота, але Кліпаченко «пробачила» гостей. На 56-й хвилині ще один шанс у Стець , але вкотре надійно діяла Узел.
На 57-й хвилині Боярова втратила м’яча, після чого пішла гостра передача і Бреус в один дотик пробила повз голкіпера. 1:1. А за три хвилини та ж Бреус вже зліва пробила точно. А закріпила результат Волонтир – обікрала Аілінкий і, пройшовши кілька метрів, невідпорно пробила в «девятку».
Цікава гра завершилася перемогою черкащанок.

umanfootball.ho.ua