4 жовтня у Черкасах великий баскетбол - матч Суперліги: «Мавпи» - «Харківські Соколи»
Четвер, 03 жовтня 2019, 17:06

0410 IMGM4997 1

Превю до гри від офіційного сайту баскетбольного клубу «Черкаські Мавпи»

 

03.10.2019

Анкета гри:

4 жовтня, 18:00

Черкаси, ПС «Будівельник»

 

"Черкаські Мавпи" – "Харківські Соколи"

Он-лайн трансляція: OBOZ TV

Баскетбольний сезон повертається до Черкас. Вже 4жовтня "Черкаські Мавпи" на власному паркеті приймають "Харківських Соколів". Оновлена черкаська команда цього разу стартує у своїй історичній помаранчевій формі. І в першому матчі зустрічається з амбітним дебютантом Суперліги.

Приготування до сезону у Черкасах вийшли на фінішну пряму. До першої гри команда готується не у повному зборі. Як відомо, продовжує лікуватися Володимир Конєв. Також тренерський штаб не може розраховувати на старті сезону на Івана Ткаченка і Микиту Руслова, які зараз у Китаю грають на чемпіонаті світу з баскетболу 3х3. Всі інші на місці і в доброму гуморі.

Джейлін Ейрінгтон, гравець "Черкаських Мавп":

"Ми переглядали відео стосовно нашого суперника. Готуємося до складної гри. Розбираємо сильні і слабкі сторони Харкова. Знаємо, що вони полюбляють грати у пості. У них є гарна стартова п'ятірка. Нам потрібно налаштуватися на них, . Це буде наша перша гра. Ми разом тренуємося чотири тижні, коли я тут. Намагаємося звикнути один до одного, знайти взаєморозуміння на майданчику, щоб у першому матчі зіграти якнайкраще і перемогти".

Якщо для "Черкаських Мавп" це перша гра сезону, то "Соколи" вже встигли дебютувати в елітному чемпіонаті. Команда не зуміла нічого протиставити "Дніпру", поступившись з рахунком 57:95. Незважаючи на це, склад харків'ян бойовий. Команда має трьох американців на різних позиціях - захисник Джексон, центровий Тіг та нещодавно підписаний Карім Джамар. Втім головна увага черкаських уболівальників має бути прикути до колишніх гравців "Мавп" Ігоря Бояркіна та Дмитра Липовцева. Цікава зустріч екс-черкасців з новою командою "Мавп".

Максим Міхельсон, головний тренер "Черкаських Мавп":

"Мені подобається, який вигляд має зараз команда на тренуваннях. Дещо не вистачає зараз ігор для нас. Тому що два останні тижні ми тренувалися, не було ні спарингів, нічого. Тоді як Харків вже зіграв тур із "Дніпром". В цьому плані, можливо, "Соколи" швидше подолають стартовий мандраж. Ті гравці, які є - всі готови настільки, наскільки мають бути готовими до старту сезону. Тому що все-таки ідеальна форма повинна бути ближче до плей-оф, то зараз ми говоримо про те, що вони готові почати сезон. Є певне ушкодження у Кішнірова з пальцем на руці, але я не думаю, що воно завадить йому виступити.Скучили за іграми, за енергією, яку зазвичай дає наша зала. Сподіваємося, що вболівальники прийдуть підтримати нас. Тому що грати буде непросто, адже у нас неповний склад. Руслов і Ткаченко зараз на чемпіонаті світу, непогано завтра зіграли. Для ротації їх не вистачає. Також залишаємо місце у складі для Кобця і Конєва, і дивимося, можливо якась із позицій буде підсилена. Подивимося в бойових умовах, яка саме".