«Черкаські Мавпи» поступилися на виїзді «Миколаєву»
Понеділок, 04 березня 2019, 09:13

04032019-1234

Перебуваючи у статусі наздоганяючих майже протягом усього матчу, команда Максима Міхельсона тримали інтригу у грі до останніх секунд

МБК “Миколаїв” – “Черкаські Мавпи” 80:73

Команда Максима Міхельсона добре увійшла у гру і вже на шостій секунді першого володіння молодий центровий Дмитро Скапінцев обіграв суперників під кошиком та відкрив лік набраним балам у матчі. Миколаївці ж відповіли двома балами від Приймака, який забив після проходу. Три стартові хвилини на паркеті в СК “Надія” точилася рівна боротьба, проте після результативної атаки Зотова корабели зуміли піти у відрив на 5 балів, а ближче до завершення періоду різниця в рахунку ще збільшилася та стала вже двозначною. Проте гості перед сиреною все ж зуміли декілька балів відквитати зусиллями Янга – 22:15.

В другій половині команди почали діяти більш обдумано. Миколаїв продовжував диктувати свою гру: кращим в ці хвилини у господарів був Антон Давидюк, в якого виходило практично все. Мавп ж вів за собою невтомний Брендон Янг, який своїми двома дальніми не дав супернику піти у занадто великий відрив. За півтори хвилини до завершення першої половини після чергової влучної триочкової атаки від Янга різниця в рахунку складала лише 4 бали, але цього разу вже Миколаєву вдалося вдало попрацювати на останніх секундах та збільшити відрив перед завершенням першої половини – 44:38.

На старті третьої десятихвилинки капітан Мавп Олександр Кольченко заробив 7 балів поспіль та впритул наблизив свою команду до суперника, а ще за декілька миттєвостей бігмен Коуклі виконав перехоплення та реалізував два з фолом, цим самим вивівши свою команду вперед у рахунку.

Проте, наставник корабелів швидко відреагував хвилинною перервою, після якої господарі паркету швидко прийшли в себе та знову відірвалися від гостей на комфортну відстань.

Перед останньою чвертю Миколаїв мав лише три бали переваги, але дуже добре увійшов до гри ветеран корабелів – Олексій Адедиран, який забив два з фолом на старті чверті. Високою активністю на заключних хвилин у гостей вирізнявся Крістофер Коуклі, який практично кожні дві хвилини колотив згори, але запалу американця для перемої всієї команди не вистачило – 80:73.Вслід за Київ-Баскетом у Миколаєві не встояв і діючий чемпіон країни.

 

Джерело:сайт БК «Черкаські Мавпи»