Клим Артамонов повертається до «Черкаських Мавп»
П'ятниця, 31 серпня 2018, 15:20

артамонов7

Захисник підписав тимчасову угоду з клубом, що розрахована на період поки не одужає Ігор Бояркін, який відновлюватиметься після травми 2-3 місяці

Ррозігруючий Клим Артамонов (185 см; 1993 р.н.)уже виступав за “Черкаські Мавпи” у сезоні 2015/2016, тоді його статистика складала 9 очок та 6.5 передач у середньому за гру. З цим показником Артамонов був другим асистентом ліги. Останні два сезони у Суперлізі Парі-Матч Клим взагалі ставав кращим за кількістю результативних передач. Артамонову вдалося стати одним із лідерів одеської “БІПИ”. У минулому сезоні він мав у своїй статистиці 10.2 очки, 3.5 підбирання та 7.2 передачі у середньому за гру.

Артамонов уже вирушив з командою до Латвії, де чемпіон України відіграє два товариські матчі.

31 серпня ввечері "Мавпи" зіграють з клубом “VIA”, а в суботу на них чекає матч проти “OGRE”.

Розклад матчів

31 серпня, 18.00 “VIA” – “Черкаські Мавпи”

01 вересня, 16.30 "OGRE" – “Черкаські Мавпи”

Відразу після контрольних матчів у Латвії “Черкаські Мавпи” переїздлять у Литву, де візьмуть участь у традиційному турнірі клубу “Невежис”.

Саме на цей турнір до «Черкаських Мавп» приєднається Нікіта Руслов, який цього вікенду буде виступати у складі збірної України U23 3х3, а також ще один потенційний новачок клубу.

Відзначимо, що свій перший домашній матч нового сезону "Черкаські Мавпи" проведуть 23-го вересня, гра відбудеться у рамках Суперкубку України у якій "Черкаські Мавпи" приймуть "Дніпро".

Джерело: сайт БК «Черкаські Мавпи»