Правоохоронці змагалися з вогнеборцями у настільному тенісі
Написав Administrator   
Неділя, 27 березня 2016, 10:09
08 05 2014 рррр 777DSC087377
Стартувала 62-га спартакіада обласної організації фізкультурно-спортивного товариства "Динамо". Першим її видом стали змагання з настільного тенісу. За головний приз боротьбу вели команди правоохоронних органів та рятувальних служб області. 
 Нагороди в настільному тенісі розігрують представники дев’яти команд силових відомств. В особистому заліку боротьбу за медалі ведуть 36 тенісистів. Запекла боротьба триває майже в кожному поєдинку.У підсумку до фіналу потрапляють Віктор Матюша з Головного управління Національної поліції та Всеволод Шилов із Держслужби з надзвичайних ситуацій.
Віктор Матюша, переможець змагань: "Рівень змагань доволі високий. Представлено багато команд, багато учасників. Сьогодні я був найсильніший і зумів виграти перше місце".
До трійки призерів також входить представник управління СБУ Сергій Цюрмаста. Учасники турніру визначають найкращих і в командному заліку.
Сергій Кривопишин, перший заступник голови обл. організації ФСТ "Динамо": "Перше місце посіла команда Державної служби з надзвичайних ситуацій. Друге – команда управління Служби безпеки. Третє – команда Державної пенітенціарної служби в Черкаській області".
Команди-переможниці змагань нагороджені кубками. А найкращі спортсмени отримують грамоти динамівського товариства.