Уманський тенісист – Ярослав Жмуденко зупинився у чвертьфіналі Кубка Європи
Написав Стас Лопес   
Вівторок, 09 грудня 2014, 10:36

ppp002411 

   Найвідоміший спортсмен Черкащини, який спеціалізується на настільному тенісі – Ярослав Жмуденко завершив виступи у Кубку Європи.

Українець, у складі російського «Елему», зупинився на стадії чвертьфіналу. Вчора росіяни поступилися французькому клубу «Istres TT» з рахунком 3:1. На жаль поразки уманського тенісиста стали ключовими у матчі. Лідер російського клубу відіграв відразу два матчі. Спершу Жмуденко поступився молодому Робіноту Александре. А у вирішальному матчі 1/4 наш тенісист зустрівся з лідером французів – Чен Джаном. Після двох рівних партій (8:11, 11:8) Жмуденко поступився у двох наступних. Таким чином Жмуденко припинив виступи у Кубку Європейських федерації.

 

   Цікаво, що у попередньому раунді турніру Жмуденко допоміг «Елему» обіграти українську «Фортуну» і став головним героєм тієї зустрічі. У вирішальному протистояння він переграв лідера «Фортуни» - Івана Каткова Напружений матч тривав повних п`ять сетів. За рахунку 11:11 на 9-му матчболі Жмуденку вдалося схилити шальки терезів на свій бік. Таким чином «Елем» тоді виграв матч 3:1.