У Черкасах знову відбудуться три тенісні професійні турніри
Написав Стас Лопес   
П'ятниця, 28 лютого 2014, 14:22

selennaoupenIMG 4555

   3 березня 2014 року в черкаському клубі «Селена» розпочнеться вже традиційна серія чоловічих професійних турнірів з тенісу.

Цього року ф’ючерси будуть проводитися вже вчетверте та триватимуть три тижні – до 23 березня. 

 

    Ф’ючерси – це основа всього професійного туру АТР. Саме тут гравці заробляють свої перші залікові очки, які дозволяють їм підніматися сходинками професійного рейтингу. Свого часу в турнірах такої категорії брали участь нинішні лідери світового тенісу – Рафаель Надаль, Новак Джокович, Енді Маррей, Роджер Федерер та інші. На перших черкаських професіональних турнірах виступав нині перша ракетка України – Олександр Долгополов.

 

    То ж і зараз у Черкасах ми маємо реальні шанси побачити когось з тих, хто згодом очолить світовий рейтинг. Зіркою традиційних черкаських ф’ючерсів кілька років поспіль був Артем Смірнов, який днями блискуче провів кілька турнірів у Турції і був тріумфатором як в індивідуальному, так і в парному розряді. Поки що точна сітка турніру лише складається, достеменно відомо, що участь у професійних тенісних турнірах візьмуть спортсмени з 21-ї країни Світу.

 

   Офіційний старт серії тенісних турнірів у Черкасах відбудеться 3-го березня. У цей же день у конферанс-залі спорт-готелю «Селена» відбудеться прес-конференція, присвячена цій події. Спілкуватися з журналістами буде президент Федерації тенісу Сергій Лагура та кращий тенісист за всю історію незалежної України – Андрій Мєдвєдєв.