Черкащанин – призер тенісного турніру «Sunday Tour»
Написав Вікторія Хамаза   
Субота, 29 червня 2013, 11:28

19rthrthrtr6r456456456 450x338

   Уманчанин Роман Добринський здобув золото у всеукраїнській тенісній першості «SundayTour».

  Нещодавно на спортивних кортах столиці було неабияк гаряче. Адже саме там відбувся всеукраїнський тенісний турнір серії «SundayTour». Найкращі майстри ракеток з’їхалися до столиці аби поборотися за звання кращого та вибороти головний трофей турніру. Загалом випробувати свої сили на всеукраїнській першості завітало понад півсотню учасників. Незважаючи на запеклу конкуренцію, зійти на п’єдестал першості та вибороти золото змагань вдалося нашому земляку – Роману Добринському.

   «Це був цікавий та досить напружений турнір. Можна було б подібні турніри влаштовувати і в нашому місті. Адже на Уманщині більше 30 тенісистів. А хочеться, щоб і в Умань також приїздили гравці з різних областей України. А знайомих у нас багато. Це Сміла, Кіровоград, Київ, Ніжин, Одеса, Дніпропетровськ. Проте спортсменам, банально, немає де грати. Адже так і не вирішилися проблема з кортом з ґрунтовим чи хардовим покриттям. Є тільки асфальтовий корт. Тому і доводиться, їздити в Київ», – розповів тенісист Роман Добринський виданню «Умань.інфо».

   Нині спортсмен активно готується до наступної всеукраїнської першості та мрії аби цей вид спорту став популярним, а головне – потрібним, і в його місті.