У Черкасах визначили кращих тенісистів
Написав Вікторія Хамаза   
Неділя, 17 березня 2013, 12:24

sgdrt4w564yrhfgvhnxfg

   Найвправніших тенісистів визначили на традиційній першості ФСТ «Динамо» з настільного тенісу.

   Найвитриваліших, найвправніших та найвлучніших визначали 15-го березня у одному із спортивних залів міста на першості Черкаської обласної організації ФСТ «Динамо» України з настільного тенісу. Випробувати свої  сили завітало понад півсотні спортсменів-тенісистів, які були поділені на сім команд.

   Нагадаємо, настільний теніс або пінг-понг – один із найпопулярніших видів спорту у світі. Гра полягає в перекиданні м'яча ракетками так, щоб він певним чином відбивався від ігрового столу на боці суперника. Гра проходить між двома гравцями, або між двома командами з двох гравців. Кожен розіграш м'яча закінчується присвоєнням одного очка тому чи іншому гравцю (команді). За сучасними міжнародними правилами, встановленими у 2001 році, кожна гра триває до 11 очок, хоча гра до 21 очка усе ще популярна на непрофесійному рівні. Матч складається з непарної кількості ігор (звичайно п'яти або семи).

   Протягом дня найвправніші спортсмени визначали кращого. У підсумку, місця на п’єдесталі першості розподілилися наступним чином:

І місце посіла команда Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля;

ІІ місце посіла виборола команда Управління Служби безпеки України в Черкаській області;

ІІІ місце посіла команда Управляння ДАІ УМВС України в Черкаській області.