Тенісні протистояння черкаських депутатів
Написав Administrator   
Вівторок, 08 травня 2012, 06:03

dfdsfdsfdsf777tenis_nast

   У спортивних змаганнях помірялись силами місцеві посадовці, і в котре показали на власному прикладі, що спорт це запорука успіху та здоров’я. 26 квітня у черкаській загальноосвітній школі №15 відбулися щорічні змагання з настільного тенісу. Учасниками протистоянь стали працівники Черкаської мерії та депутати.

   Уже не вперше, за словами організатора спартакіади Олександра Гаврилова, у Черкасах проводиться подібний захід. Кожного року до участі у змаганнях долучаються нові й нові обличчя, не проти позмагатися й жінки, які грають на рівні з сильною статтю. Як зазначив Олександр Юрійович, на майбутнє хотілося б бачити більшу кількість учасників.

   Рівень гравців виявився досить високим, тому й результати блискучі. Призерами між чоловіками стали Артур Савін, Петро Назаренко та Ігор Мельников, які відповідно стали першим, другим та третім. Серед жінок золото приміряла Ірина Дєньга, срібло – Тамара Вороніна та бронзу – Ірина Слюсар. Усі призери отримали грамоти та подяки. Сподіваємося, що в наступному році боротьба за перше місце буде ще запеклішою, і місто отримає ще не одного переможця.

 

 

 

 

 

ogp.ck.ua