Черкаські легкоатлети увійшли у трійку найсильніших в Україні
Написав Вікторія Хамаза   
Понеділок, 20 травня 2013, 18:08

lehka_atletika_2013

   Черкаські легкоатлети здобули почесне третє місце на чемпіонаті України.

   «Від юного динамівця до олімпійця». Саме під таким гаслом пройшов цьогорічний чемпіонат ФСТ«Динамо» України «Юний динамівець» з легкої атлетики. Змагання зібрали лише найспритніших та найсильніших спортсменів із різних куточків країни. До участі у всеукраїнській першості долучилися юнаки та дівчата 1998-1999 років народження. Свої олімпійські наміри на змаганнях приїхали підтверджувати і черкаські спортсмени.

   Протягом трьох днів, з 13 по 15 травня, спортсмени визначали кращого у стрибках, метанні та бігу на різні дистанції. Загалом, до участі у чемпіонат ФСТ«Динамо» України «Юний динамівець» з легкої атлетики долучилося близько сотні спортсменів. Змагання проходили у спортивному комплексі у місті Харків. Як повідомляє Черкаська обласна організація ФСТ «Динамо» України, черкаські спортсмени продемонстрували не лише високий рівень підготовки, але й неабиякі спортивні вміння.

легка атлетика черкаси

   Зокрема, золото у бігу на дистанції 400 метрів з бар’єрами здобули Вікторія Коваленко, Максим Самойленко та Сергій Волочаєв. Срібні нагороди вибороли Аліна Леонська у бігу на 400 метрів з бар’єрами та Денис П’янков у бігу на 3000 метрів. Почесну бронзу отримали Максим Самойленко у бігу на 110 метрів з бар’єрами та  Владислав Петраш у бігу на 100 метрів.

lehka_atletika_2013dscn0171

   Загалом, черкаська команда посіла почесне третє загальнокомандне місце. Першу сходинку чемпіонату зайняли спортсмени із Харкова, другу – Одеси.