«Королева спорту» визначила кращих
Написав Вікторія Хамаза   
Четвер, 24 січня 2013, 10:10

Dggg55SC_ggg6462

   Кращих спортсменів-легкоатлетів Черкащини визначили на Відкритому  чемпіонаті  Черкаської області із легкої атлетики.

   Минулого вікенду у стінах спортивного комплексу «Манеж» зібралися кращі легкоатлети не лише із Черкас  та району, але й з інших міст України. До нашого міста спортсмени завітали аби помірятися силами та визначити кращих на традиційному Відкритому чемпіонаті  Черкаської області із легкої атлетики. Змагальники були поділені на команди та групи.

   «Нажаль, цього року честь нашого міста відстоювала усього одна команда, проте вона довела, що краща. Шкода, що вищі інстанції так мало уваги приділяють нашому виду спорту, адже тут дуже багато талановитих спортсменів. Загалом, як і завжди, чемпіонат пройшов добре», – говорить Леонід Нечипоренко, суддя змагань.

   Загалом, свої сили на бігових доріжках спортивного комплексу «Манеж» випробували понад 200-ті спортсменів. Незважаючи на сильну конкуренцію та жагу всіх учасників до перемоги, на п’єдестал першості зійшли лише кращі з кращих. У підсумку, серед міст-учасників  першими стали Черкаси, другими – змагальники із Ватутіно, а третє місце посіла команда зі Сміли. У команд-районів місця розподілилися наступним чином: перше – Корсунь-Шевченківський район, друге – Городищенський район, третє – Звенигородський район.