Меморіал Тканка-2012
Написав Вікторія Хамаза   
Четвер, 20 грудня 2012, 15:20

 

Nb3337777HCqnRrAzo

   До вашої уваги відеозвіт чемпіонату України з легкої атлетики присвячений пам'яті Героя Радянського Союзу Олександра Тканка наданий Федерацією легкої атлетики Черкаської  області. 

   Всеукраїнські змагання на честь Героя Радянського Союзу Олександра Тканка цьогоріч зібрали близько 300-от спортсменів із різних куточків України, серед них: Умань, Вінниця, Кіровоград, Полтава та інші. Традиційно ці змагання присвячені річниці визволення міста від німецько-фашистських загарбників. Ці змагання беруть свій початок з 1989 року і вже традиційно проводяться у нашому місті.

   «Нажаль, цього року не все склалося так, як ми очікували. Багато людей, які обіцяли допомогти в організації в останній момент просто відмовилися. Добре, що Черкаси не без добрих людей, точніше, не без любителів спорту, які допомогли нам втілити заплановане у життя. Учасники сильні, представництво можливо і не таке велике як того року, проте жага до перемоги у всіх команд просто надзвичайна», – говорить Леонід Нечипоренко, головний організатор змагань.