Всі за шаблю!
Написав Administrator   
Вівторок, 18 вересня 2012, 08:16

664w5rthftthstftshsrhfth479

   Майбутній тренер запрошує на Всеукраїнські змагання з фехтування.  

  Дмитру Шатайлу 13 років, він родом з Черкас. Попри свій юний вік Дмитро вже більше п’яти років займається фехтуванням на шаблях і має серйозні досягнення. Його мрія – стати тренером і навчати інших фехтувати. Зараз спортсмен готується до Всеукраїнських змагань дитячої ліги, котрі 15 вересня відбудуться у Черкасах.

   – Я провів уже дуже багато боїв, – розповідає Дмитро. – Завжди приємно вигравати і відточувати нові прийоми, щоб противник не дістав і не зміг атакувати. На змаганнях у Черкасах звичайно хочу виграти, адже мені потрібне високе місце у рейтингу. Я прагну стати олімпійським чемпіоном та чемпіоном світу з фехтування.

    Черкащанин зараз навчається у Республіканському вищому училищі фізичної культури. До речі, на перше тренування Дмитра привела мама Наталя. Як каже сам хлопчик, до цього він навіть не чув про такий вид спорту. Зараз пишається тим, що вже зміг продемонструвати свої сили на чемпіонатах у Латвії, Білорусі та Росії.

   За словами головного тренера Дмитра та черкаської збірної Людмили Шкалікової, до Черкас  на Всеукраїнські змагання з фехтування на шаблях 15 вересня з’їдуться спортсмени зі різних куточків України та Молдови. У спорт-ліцей №34, що по вулиці Гагаріна, 91, завезуть дороговартісне обладнання і вісім доріжок. Такими послуговуються на світових та європейських турнірах.

   Переможці черкаського IV етапу Дитячої ліги далі поборються за чималий призовий фонд у Києві на змаганнях найсильніших. Розігруватимуться стипендії, форма та спонсорство поїздок на міжнародні старти.

 

 

 

 

 

ogp.ck.ua