Найсильніші 10-13-річні фехтувальники змагалися у Черкасах
Написав Ігор Волошин   
Середа, 21 березня 2012, 11:30

thumbnail

 

    Всеукраїнські змагання з фехтування на шаблях серед юнаків та дівчат «Ліга 10-13» відбулися у Черкасах. 69 юних спортсменів зі всієї України з’ясовували найсильніших на базі навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа – ліцей спортивного профілю № 34».

 

   Серед 12-13-річних юнаків першу і третю сходинку взяли миколаївці Антон Голованов і Леонід Александер, другим став Іван Писаренко зі столиці. Найкращим із черкасців був Дмитро Шатайло (7 місце).

   Не було господарів в цій віковій групі і серед дівчат. Перемогу тут святкувала одеситка Маргарита Смирнова, срібло та бронзу приміряли Олена Писаренко та Софія Лисенко з Києва.

 

    Черкаським спортсменам удача посміхнулася у віковій групі «10-11 років». Наш Микола Калініченко здобув срібну нагороду, кращим за якого був лише одесит Данило Єременко. Виступ Кирила Суса зі столиці замкнув лідерську трійку. Ще одну нагороду наші фехтувальники вибороли серед дівчат – третьою на п’єдесталі пошани була Катерина Лихолай. Тріумфувала тут харків’янка Дарья Гонцова, другою стала Софія Мащенко.