Уманський боксер - бронзовий призер чемпіонату України
Написав Стас Лопес   
Четвер, 13 лютого 2014, 12:29

Yuw-Fyq1AcI

Днями у Харкові проходив Чемпіонат України з боксу серед молоді (1996-97 р.н.).

У змаганнях взяли участь 231 учасник з усіх областей нашої держави . Серед них Чемпіони Світу, Європи.

 

 

За результатами цього турніру тренер збірної України у цій віковій групі (Зверєв В.П.) формуватиме збірну України , яка у середині лютого проведе навчально -тренувальний збір перед Міжнародними турнірами в Донецьку та Анапі . Черкащину представляли 7 боксерів і з них 4 з Умані ,а саме : Колісніченко Олександр та Овсянніков Євген (49 кг) , Петриченко Ярослав та Підіпригора Назар (69 кг) .

 

Також Гузій Ростислав ( 60 кг ) та Гончар Мирослав ( 56 кг ) з Черкас, а також Мунька Сергій ( 60 кг) з Чорнобаю. 

 

В перший же день програв наш Назар Підіпригора учаснику чемпіонату Європи Заблоцькому Микиті з Донецька та черкащанин Гузій Ростислав. Всі інші свої перші бої виграли.

 

В другому бою спіткнувся черкащанин Мирослав Гончар, програвши доволі сильному боксеру з Івано-Франківська – Володимиру Федораку. Вигравши по 2 поєдинки, посіли 5 місця наші Олександр Колісніченко та Чрослав Петриченко. Останній в рівному бою програв МС, учаснику Чемпіонату світу - Андрію Терегері з Броварів, який в підсумку дійшов до фіналу . Також 5-те місце посів боксер з Чорнобаю - Сергій Мунька, який дав бій МС , учаснику Чемпіонату Європи Терещуку Віталію з Вінниці.

   Єдиним призером став уманчанин -  Євген Овсянніков. Вихованець тренерів Петриченка В.Б. та Посовеня Р. Я. лише у півфіналі змушений був знятися з бою через прикру травму спини. А протистояти йому в півфіналі мав МС, дворазовий переможець чемпіонатів Європи,учасник чемпіонату світу Даніель Лапін з Криму. Таким чином Овсяніков задовільнився бронзою.

Таким чином Умань і в цьому році не залишається без медалей на молодіжному чемпіонаті України, які уманчани здобувають уже 5 років поспіль!!! Останніх 3 роки тільки боксери з Умані для Черкащини здобувають медалі молодіжних першостей України.