Борці з Тального підкорюють Україну
Написав Людмила Шевченко   
Четвер, 22 березня 2012, 16:14

b1274538058_grunoshi

 

   Вихованці Тальнівської ДЮСШ вибороли золото та бронзу. На 4 Всеукраїнських іграх школярів з вільної боротьби серед юнаків та дівчат  1995-1996 р. н., що відбулися в Одесі   спортсмени  показали гарні результати  та принесли додаткові очки до загальнокомандного рейтингу. Червоний килим в Одесі підкорювали    Роман Пантелей, Ярослав Понамаренко,  Іван Поліщук, Ірина Ткачик, Владислав Шарій та Андрій Лавріненко. У ваговій категорії 100 кілограмів Ярослав Пономаренко виборов   золоту медаль, тальнівчанці Ірині Ткачик з вагою 50 кілограмів вдалося піднятися лише на третю сходинку п»єдисталу.

Юрій Пантелей,  тренер з вільної боротьби Тальнівської ДЮСШ: « На високі результати своїх підопічних розраховував.  Пономаренко, один із найдосвідченіших спортсменів, хлопець  має досвід  участі на міжнародних та на  всеукраїнських турнірах.  Гарний рівень підготовки  має Ірина Ткачик та Роман Пантелей, вони вже два роки поспіль займають призові місця на всеукраїнській першості. Щодо виступу Романа, то можу сказати, рішення суддів не об»єктивне».

 

У червні на борців  чекає чемпіонат України в Івано-Франківську.  За словами тренера Юрія Пантелея, Черкащину представить команда з Тального, до складу якої увійдуть  кращі вихованці  спортивної школи.