Мішико Беселія провів відкрите тренування!
Написав Максим Гаптар   
Четвер, 04 червня 2015, 12:20
04062015beseliya9393IMG 4029
Черкаський боксер Мішико Беселія (10-0, 7 КО) готується до вечора боксу K2 Promotions. 13 червня, у ПС "Будівельник" Беселія зустрінеться з Махсудом Джумаєвим (10-8-1, 6 КО).
У Черкаси повертається бокс найвищого гатунку. У рамках чергового вечора K2 Promotions свої поєдинки проведуть Ісмаїл Сіллах, Умар Самлаов, Яго Кіладзе та Сергій Радченко.
Втім головна подія для черкаських поціновувачів боксу буде бій Мішико Беселії. Черкаський боксер проведе вже 11-ий  поєдинок на професійному ринзі. Суперником Беселії буде боксер з Узбекистану Махсуд Джумаєв. 29-річний спортсмен у послужному списку має 10 перемог, 8 поразок та одну нічию. Попри не вражаючий рекорд свого суперника, Мішико Беселія ретельно готується до поєдинку.
04062015beseliyaIMG 4054
Сьогодні у Беселія провів відкрите тренування. На рингу клубу Miami-Gym грузинський боксер попрацював у парі з Ігорем Яременком, відпрацював серії ударів, займався технікою. Підготовка до бою вийшла на фінішну пряму. Останні два місяці Беселія працював над фізичною підготовкою, а останні кілька тижнів проводив спаринги.
"Із цим суперником я мав зустрітися ще кілька років тому, проте через травму зустріч не відбулася. Суперник не простий, він свого часу був чемпіоном Узбекистану. Втім ми планомірно готувалися до поєдинку. Завдання - лише перемога. Хочу подарувати черкаським уболівальникам гарний, видовищний бій", - говорить Мішико Беселія.