Дмитро Майдаков – головний претендент на путівку на чемпіонат України з боксу
Написав Administrator   
Понеділок, 27 квітня 2015, 08:54
11 06 14
   На базі КДЮСШ «Вікторія» 23-25 квітня відбувся чемпіонат області з боксу серед юніорів. Серед головних претендентів у збірну опинився черкащанин Дмитро Майдаков.
    У змаганнях прийняли участь понад 70 спортсменів із 9 команд (КДЮСШ «Вікторія»,  КДЮСШ «Вулкан», із м. Черкаси «Спартак», ВПСК «Боксер», із Черкаського району  ДЮСШ «Мрія», із міст Умані, Чорнобаю, Тального та  Монастирища).
  Перше місце посів вихованець КДЮСШ «Вікторія» Дмитро Майдаков із вагою 75 кг (тренер О. Піскун). На другому місці теж вихованці  тренера О. Піскуна –– Ярослав Даценко (48 кг) та Андрій Кирпушко (80 кг).
   Третє місце розділили між собою вихованці тренера  З. Міфтахова із КДЮСШ «Вікторія» Владислав Генкель (46 кг) і Владислав Герасимович (80 кг) та вихованці Ю. Зубова із КДЮСШ «Вулкан» Ростислав Форкош (66 кг) та Руслан Снісаренко (75 кг).
   По закінченню змагань визначили склад збірної команди області для участі у чемпіонаті України з боксу серед юніорів, який відбудеться у м.Тернопіль  червні місяці, де будуть виборювати путівки на Чемпіонат Світу,Дмитро Майдаков – головний претендент на цю путівку. Про це інформує Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.