Черкаські боксери успішно виступили на зональному чемпіонаті України
Написав Ярослав Петриченко   
Середа, 18 лютого 2015, 12:25

25 rcSK2SrCWU

З 12 по 15 лютого в  Кіровограді проходив зональний чемпіонат України з боксу серед юнаків (2001-2002р.н.), а також відкритий кубок Кіровоградської обл. серед чоловіків.

У змаганнях взяли участь найкращі боксери трьох областей, Черкаської, Кіровоградської та Дніпропетровської . Уеркащина була представлена 32-ма боксерами. Всього в змаганнях взяли участь близько 80 боксерів-юнаків та 20 боксерів-чоловіків.

 

Мета зонального чемпіонату України – відібрати 35 найкращих боксерів для подальшої участі в навчально-тренувальних зборах у складі збірної України та участі у абсолютному чемпіонаті України, який пройде у травні. Приємно відзначити, що найкраще виступила збірна Умані, за яку виступали 18 боксерів. У перший день змагань не програв жоден наш боксер, а це означало що всі уманські бійці з призовими місцями. На другий день у рівних боях поступились своїм суперникам, але стали ІІІ-ми Лейбенко Павло(35.5 кг), Любарський Вадим(37 кг), Мороз Владислав(38.5 кг), Реміняка Дмитро(40 кг), Колісніченко Максим(41.5 кг) та Шевчук Євген(43 кг), Дзюбейло Максим(41.5 кг) та Мосонзенко Андрій(44.5 кг). Також третє місце посів серед дорослих Дробілко Дмитро(91 кг). Практично в усіх боях була рівна та конкурентна боротьба та наші суперники все ж таки, були кращими, окрім кількох боїв. Дуже сумнівними вигляділи підсумкові вироки суддів у боях за участю Дзюбейла Максима, Колісніченка Максима та Мосонзенка Андрія. Всі троє програли з рахунком 1:2 боксерам з Дніпропетровщини. Якось дуже підозріло виглядить. Та ми не засмучуємось, адже всіх фіналістів хто показав якісний бокс, та тих хто посів ІІІ-ті місця, і знову ж, показав бокс високого рівня включено до складу збірної регіону.

 

 

Другі місця посіли Івасюк Валентин(37 кг), Маргарян Артур(52 кг), Башинський Олексій (54 кг) та Сливко Вадим(59 кг). Ну і переможцями стали Шиманський Ростислав(37 кг), Швець Сергій(38.5кг), Філіпенко Владислав(43кг), Михайленко Артур(50 кг) та Видрик Дмитро(54 кг). Отож, 12 боксерів, тобто третина всього складу збірної уманчани!!! Це дуже радує. До складу регіону також взято Черкащан Собко Максима (40 кг), Осмоловського Ярослава(46 кг), Майдакова Юрія(56 кг), Кофана Максима(56 кг) та Назарова Назара(62 кг). А також двох жашківчан Медведенка Володимира(41.5 кг) та Бондаренка Максима (+76 кг). 

 

Серед чоловіків перші місця посіли уманчани Завідняк Сергій (56 кг) та Смирнов Андрій (64 кг). Другим став Петриченко Ярослав(69 кг). З Черкас переможцем став Меньших Андрій(75кг). Друге місце у Сергія Савенка(64 кг), який у фіналі програв уманчанину Смирнову А. Та треті місця у Муньки Сергія та Ганчара Мирослава(60 кг).