Сергія Тищенка обрали президентом обласної федерації боксу
Написав Administrator   
Неділя, 10 серпня 2014, 08:22

78

7 серпня відбулася конференція, на якій обрали нового президента Черкаської обласної федерації боксу. Ця посада дісталася  Сергію Тищенку (голові однієї з черкаської політичної сили).

 

Голосування відбувалося відкрито і беззаперечна більшість тренерів та керівників районних боксерських федерацій підтримали Сергія Олександровича.

- Сергій Тищенко знаний у світі боксу вже не перший рік. За нього говорять його вчинки, зокрема проведення та організація на найвищому рівні Всеукраїнських турнірів серед юнаків в Монастирищі. Щороку на них запрошуються зірки боксу, яких знають далеко за межами нашої країни. Сподіваємося, що такі заходи відбуватимуться і у Черкасах. Також він завжди всіляко допомагає молодим боксерам та тренерм в їх діяльності, – зазначив тренер КДЮСШ «Вікторія» Олександр Піскун.

- Мені відомі сучасні проблеми місцевого боксу, адже вже не один рік опікуюся Монастирищенською федерацією боксу, яку я заснував. Із великим задоволенням дивлюся на діток, які повертаються переможцями із різних змагань. Хочеться, щоб таких миттєвостей було побільше – зауважив Сергій Тищенко.

 

provce.ck.ua