У Черкасах визначили кращих боксерів області
Написав Administrator   
Середа, 02 квітня 2014, 06:50
23123123ё13мкцм214уйцкй23
Із 28 до 30 березня на базі АПБ ім. Героїв Чорнобиля відбувся Чемпіонат області з боксу.
  У змаганнях брали участь найсильніші спортсмени області: майстри спорту, призери та переможці Чемпіонату України та міжнародних змагань з боксу. Команду академії представляли 9 спортсменів, вихованці заслуженого майстра спорту України з кікбоксингу та майстра спорту з боксу майора с.ц.з. Ігоря Приходька.
   У ході напруженої боротьби звання Чемпіона змагань у ваговій категорії до 64 кг виборов випускник начального закладу, кандидат в майстри спорту України з боксу Віталій Максимів.
   Вагова категорія 69 кг була розподілена на дві групи: А і Б. У першій групі виступали спортсмени, які вже мають у своєму арсеналі високі спортивні досягнення та звання. Так, курсант Денис Толстіков впевнено здобув перемогу над сильними супротивниками з Умані та Черкас і здобув звання Чемпіона області та визнаний кращим спортсменом турніру. У групі Б цієї вагової категорії курсант Олег Гужва став другим, а курсант Олег Корней – третім. У ваговій категорії до 75 кг виступав капітан збірної команди академії майстер спорту з боксу Андрій Тютюнник, який у фінальному поєдинку став срібним призером змагань.
   У фінальному поєдинку вагової категорії до 81 кг зустрілися одразу два спортсмени академії: курсант Сергій Харченко і випускник Михайло Алєксеев, який і виявився сильнішим та став переможцем змагань, про це інформує сайт АПБ ім. Героїв Чорнобиля.