Подвійний нокаут: черкаські боксери про виступи на профринзі
Написав Вікторія Хамаза   
Четвер, 26 вересня 2013, 15:14
mishiko vana veresen 2013  iN5U1AJNh9M
   Мішико Беселія та Іван Ткаченко поділилися з «Черкаським спортом» враженнями від вечора боксу в Харкові. 
  Для Мішико Беселії поєдинок на вечорі боксу в Харкові став уже четвертим. Спортсмен дебютував на професійному ринзі 16 березня 2013 року. За ці півроку боксер не програв жодного поєдинку. Винятком не став і бій у Харкові.
     «До цього бою готувався тривалий період. Можна сказати, що все літо пройшло в тренуваннях. Напередодні бою ми переїхали на тренувальну базу в Києві. Там я мав змогу по боксувати із досвідченими боксерами та максимально сконцентруватися mishiko vana veresen 2013  a9n6ENb2MgMна цьому поєдинку. Суперник був досвідченим і сильним. Ми розраховували на важкий бій, на довгу дистанцію у всі шість раундів. Але бій закінчився достроково у 2 раунді. Я не скажу, що ця перемога далася мені легко, адже їй передував довгий та кропіткий період наполегливих тренувань. Нокаут був незапланованим, якщо можна так сказати. Просто так вийшло. Стосовно вражень від цього бою та перемоги, то це завжди море емоцій, радості, дуже приємно», – ділиться Мішико Беселія, боксер.
    Готовутися до бою Мішико Беселія допомагав досвідчений український боксер Віктор Постол, який має титул чемпіона WBC у першій середній вазі та є першим номером цієї організації. Черкасець провів з ним низку спарингів.
    Нагадаємо, на ринг Мішико Беселія вийшов проти донецького спортсмена Дмитра Богачука. Хоча наш земляк і готувався боротися всі шість раундів, свого суперника він здолав у другому раунді нокаутом. За словами тренера боксера Юрія Зубова, своїх вихованців напередодні бою він налаштовував лише на перемогу. Тому їхніми виступами лишився задоволений. Говорить: дострокові перемоги стали приємною несподіванкою як для спортсменів, так і для нього.

mishiko vana veresen 2013  fJzxNOv7Uqg

    «Виступами ми дуже задоволені, бо успіх дуже великий. Здобути перемогу на такому рівні – це дуже гарне досягнення. Вечір боксу в Харкові показав, що черкащани гарні боксери. Адже обидва наші спортсмени продемонстрували високий рівень підготовки», – говорить Юрій Зубов,тренер КДЮСШ «Вулкан».

mishiko vana veresen 2013  DSCN5690

    Натомість для черкасця Івана Ткаченка вечір боксу в Харкові став дебютом. Іван – чемпіон Європи та двократний переможець Кубку світу з кікбоксингу. Головним його досягненням є срібна медаль чемпіонату світу 2011 року серед любителів у престижній версії WAKO. Проте на цьому він не зупинився. Іван вирішив підкорити і великий бокс. На ринг наш спортсмен вийшов проти харків’янина Дениса Недашковського. Суперник був значно більший за Івана. Бій завершився технічним нокаутом нашого черкасця у третьому раунді. Суперник Івана Денис Недашковський, вага якого 102 кілограми, просто не зміг mishiko vana veresen 2013  IMG 4370повернутися на ринг.
    «Підготовку до цього бою розпочали задовго. Потрібно було переключитися із кікбоксингу на інший вид бою. До цього я мав змогу виступати в любительському боксі, проте професійний – це вже дещо інакше. Великий вплив на мою підготовку здійснили рідні та співробітники, які із розумінням ставилися до моєї відсутності та нічим мене не навантажували. Коли вийшов на ринг, то була лише одна ціль – суперник. Після нокауту ще не міг повірити в перемогу. Спочатку якогось ейфорійного стану не було, бо це все далося не дуже легко, а досить тяжкими зусиллями. Фізично виснажений був після бою. Але коли почали телефонувати рідні, то поступово почав усвідомлювати свою перемогу», пригадує Іван Ткаченко, боксер.
    Задоволений виступом Івана Ткаченко і його тренер Юрій Зубов. Він говорить: головне на професійному ринзі – гарно стартувати. Опісля просто потрібно тримати планку.
    «Настанова була одна: вийти в ринг і зробити все, що міг, чому навчалися, та отримати від боксу задоволення. Найголовніше – це зарекомендувати себе на першому поєдинку. Хто ти є, який ти. Показати бійцівський дух, техніку, тактику. Вані це вдалося. Звісно, були свої недоліки, промахи та помилки, але ж це був його перший вихід, тому у нього ще буде час все надолужити та удосконалитися. Думаю, що наступний бій Іван проведе на значно вищому рівні», – додає Юрій Зубов,тренер КДЮСШ «Вулкан».
Пишається виступом земляка і Мішико Беселія. Боксер говорить: Івану давно пора було стартувати на професійному ринзі, адже він дуже гарний боксер.

mishiko vana veresen 2013  IMG 4472

   «Починали займатися боксом практично одночасно. Я Ванею захоплююся, його витримкою, бажанням. Він дуже хороший і сильний боксер. Це дуже великі хвилювання, і кожен має справитися з ними сам. Я думаю, це для Вані дуже великий досвід, і в наступних боях все буде добре», – говорить Мішико Беселія, боксер.
    Нині Іван Ткаченко та Мішико Беселія готуються до наступного поєдинку. Останній вийде на профринг 9 листопада в Києві.