Черкащанин Олег Прудкий - срібний призер Всеукраїнської Універсіади з боксу
Написав Юлія Порпленко   
Вівторок, 12 березня 2013, 11:45

1big_03stefanyshyn 

 Побоксувати до Івано-Франківська на одинадцяту Всеукраїнську універсіаду приїхало 200 спортсменів з 24-х областей України та Автономної Республіки Крим. Універсіада – це один із найважливіших стартів спортсменів-студентів. Місце на п’єдесталі дозволяє боксеру зробити черговий крок до жаданої путівки на Всесвітню універсіаду.


   В Івано-Франківську відбувся перший етап Всеукраїнської Універсіади  з  26-ти видів спорту. Розпочали цикл масштабних змагань поєдинки  з боксу. У ваговій категорії Олега Прудкого (56 кг.) було 15 претендентів на звання чемпіона. На шляху  ж до срібної медалі боксер з Чигирина провів 4 поєдинки. У трьох з них – здобув перемогу. Незважаючи на успіх в попередніх зустрічах, фінальний бій з харківянином - Юрієм Шестаком Прудкий програв за очками. Поєдинок  завершився з рахунком 4:1.


   За підсумками змагань в Івано-Франківську формували склад студентської збірної України. Найближчим стартом команди буде виступ у Казані.  На початку липня там відбудеться 17-та Всесвітня літня Універсіада. У Росії спортсмени відстоюватимуть честь прапора своєї країни та вищого навчального закладу.  Чи знайдеться місце Олегу Прудкому  в складі студентської збірної стане відомо незабаром. Все залежить від того, як спортсмен виступить на найближчих змаганнях.

 

Сюжет з універсіади: