Боксерська неділя у Черкасах
Написав Вікторія Хамаза   
Неділя, 03 березня 2013, 11:04

klklklklkl676767610722308_2

   У місті триває заключний день Відкритого чемпіонату Черкас з боксу.

   Гамірно, напружено та видовищно. Саме так почався заключний день традиційного Відкритого чемпіонату міста з боксу серед молоді та юнаків. На ринзі КДЮСШ «Вікторія» протягом трьох днів, із 1-го по 3-тє березня, змагаються найсильніші боксери не лише з області, але й з інших міст. Загалом, до участі у Відкритому чемпіонаті долучилося 109-ть учасників, які були поділені на дев’ять команд.

   «Цей чемпіонат відрізняється від попереднього віком учасників та тим, що у ньому беруть участь лише юнаки. Змагання досить видовищні. Звісно, найцікавіші бої старших хлопців, проте й найменші категорії часто дивують своїм запалом. Цей чемпіонат є відбірковим на всеукраїнську першість, тому боротьба між боксерами на ринзі така запекла», – говорить Олександр Піскун, головний секретар змагань.

klklklklkl676767610722308_1

   Випробувати свої сили на Відкритому чемпіонаті мсіта з боксу завітали не лише спортсмени із місцевих спортивних шкіл, але й з області та навіть із Дніпропетровська. За словами головного секретаря змагань Олександра Піскуна, боксери із іншого міста – гарна можливість для черкасців випробувати свої сили та техніку, повчитися чомусь новому.

   «Звісно, представництво на цьому чемпіонаті мало бути значно більше але нас дуже обмежує приміщення. Зала КДЮСШ «Вікторія» дуже комфортна але вмістити великої кількості учасників, нажаль, не може. Дуже хотіли провести цей чемпіонат у ПС «Будівельник» але там дуже щільний графік змагань, тому не вдалося. Сподіваємося, що наступного року ми це зможемо», – додає Олександр Піскун, головний секретар змагань.

   Одним із перших свої сили проти спортсмена із Дніпропетровська випробував вихованець Олександра Литвиненка Михайло. На ринзі хлопець не розгубився. Дав відсіч приїжджому боксеру. Опісля зізнається: бій був далеко не з легких.

   «Було важко, оскільки з черкаськими боксерами мені доводиться часто пересікатися на інших змаганнях, тренуваннях. Звикаєш до техніки, а тут новий спортсмен, нова техніка та ще й хвилювання. Було важко», – зізнається Михайло, боксер із ДЮСШ «Вулкан».

fgfggfgfgfg545454hjhDSC_00511-800x491

   За словами тренера Олександра Литвиненка, чемпіонат організований на гарному рівні. Кількість учасників майже відповідає якості їх виступів. Кожен бій – видовищний та напружений.

   «До участі долучилися три моїх вихованців. Спеціально готуватися до цього чемпіонату нам не було коли, оскільки перед ним ми брали участь у низці змагань із кікбоксингу, рукопашного бою, які стали своєрідними тренуваннями перед цими змаганнями. Учасники сильні, підготовані, тому, звісно, хвилююся за своїх вихованців», – додає Олександр Литвиненко, тренер ДЮСШ «Вулкан».

0hfghf575756031281

   Сьогодні у залі КДЮСШ «Вікторія» проходять фінальні поєдинки, які визначать кращих спортсменів Черкащини. Переможці будуть нагороджені почесними медалями та грамотами.