Черкаський боксер - чемпіон України!
Написав Максим Гаптар   
Четвер, 03 січня 2013, 13:07

hkg78686boks555

Перспективний черкаський боксер Олег Прудкий виборов золото чемпіонату України.

Збірна Черкаської області з боксу повернулася з низкою нагород з чемпіонату України з боксу, що проходив з 24-29 грудня у Вінниці. Загалом у змаганнях брало участь близько 140 спортсменів з усієї України. Честь Черкащини на чемпіонаті захищали 7 спортсменів.

Справжнім тріумфатором змагань став Олег Прудкий. Протягом чемпіонату наш боксер провів чотири поєдинки, й в усіх здобув перемоги. Ці звитяги дозволили йому стати чемпіоном України у ваговій категорії до 56 кг.

Якісні результати продемонстрували також й інші спортсмени. Зокрема Артем Савенко, Андрій Тютюнник та Роберт Жмурко вибороли бронзові нагороди. Василь Іскра посів 5-ту сходинку чемпіонату. А спортсмени Павло Прудько та Дмитро Чирва зупинилися на 9-х позиціях.

"Цей чемпіонат пройшов для нас дуже вдало. Наші спортсмени продемонстрували хороший результат. Зокрема Олег Прудкий вперше виборов золоті нагороди чемпіонату. На минулому чемпіонаті України він здобув бронзу, ще раніше става 5-м. Це перше золото чемпіонату України для нього. Ми довго йшли до цього досягнення, довго готувалися. Проводили по три тренування. Радісно, що Олег нарешті здобув чемпіонство", - ділиться враженнями Андрій Мальований, головний тренер збірної Черкаської області.

Нагадаємо, що цієї осені Олег Прудкий вже продемонстрував якісний результат, здобувши бронзу чемпіонату світу серед студентів.