Привітали з перемогою
П'ятниця, 18 травня 2018, 07:40

1705 бокс 1

На тренування чемпіонки Європи з боксу серед молоді Кароліни Махно завітали почесні гості

 

На чемпіонаті Європи з боксу серед молоді Кароліна Махно з Черкас виборола золоту нагороду. Континентальні змагання з боксу проходили в Італії, де українці виграли сім медалей. Кароліна Махно (тренер Андрій Мальований) змагалася у ваговій категорії 81 кг. У матчі за перше місце черкащанка здолала спортсменку з Росії.

Коли представниця черкаської ШВСМ Кароліна Махно повернулася до Черкас, їй не було організовано пишної зустрічі. Але ця перемога не залишилася не поміченою. За повідомленням газети «Вечірні Черкаси» на тренування чемпіонки Європи завітали директор ШВСМ (Черкаси) Наталія Стороженко разом з президентом Федерації боксу Черкаської області Сергієм Тищенко та бізнесменом і меценатом Араїком Мкртчяном. А історія з цим візитом наступна. Наталія Стороженко помітила, що у новоспеченої чемпіонки Європи немає сучасного телефону. Директор ШВСМ звернулася до Араїка Мкртчяна з пропозицією привітати спортсменку з перемогою і подарувати їй телефон, на що бізнесмен відгукнувся. Таким чином мрія Кароліни Махно – мати сучасний телефон – здійснилася.

Після повернення до Черкас з чемпіонату Європи Кароліна під керівництвом тренера Андрія Мальованого почала підготовку до іншого чемпіонаті – світу, який відбудеться у серпні.

 1705 бокс 2 

Кароліна Махно демонструє міць удару своєму тренеру Андрію Мальованому