Віталій Кличко відвідав боксерський турнір у Каневі
Понеділок, 04 вересня 2017, 11:07

кличко на етикетку

У Каневі відбувся відкритий обласний турнір з боксу "Кубок козацької слави імені Дмитра Байди-Вишневецького"

Турнір проходив у канівському дитячому спортивному клубі «Спарта». Серед почесних гостей змагань був мер Києва Віталій Кличко. Про це йдеться на сторінці Віталія Кличка у Facebook.

У липні Віталій Кличко з братом Володимиром долучилися до благодійного аукціону, який проводила громадська платформа #SOSмайбутнє з метою збору коштів на підтримку «Спарти». За результатами торгів, рукавички Володимира були продані за 200 тисяч гривень. За виручені кошти для «Спарти» придбали професійний титульний ринг, на якому вихованці клубу зможуть готуватися до змагань найвищого рівня та проводити показові виступи. Тож обласний турнір з боксу проходив на новому професійному рингу і в оновленому спортклубі.

"Вітаю всіх хлопців- учасників турніру і всіх небайдужих до спорту. Я дуже радий відвідати ці змагання. Декілька місяців тому ми з братом Володимиром долучилися до благодійного аукціону, бо у Каневі не було рингу та обладнання, і у хлопців не було гідних умов для занять. Володимир виставив свої рукавички і грошей зібрали достатньо, щоби придбати ринг, - зазначив Віталій Кличко під час відкриття турніру. - Ми всі хочемо, щоб наші діти росли здоровими і розвинутими. Спорт - це альтернатива тому негативу, який пропонує вулиця. Тому наше завдання - залучати хлопців і дівчат у спортивні секції, щоби вони займалися спортом і були здоровими", - відзначив мер Києва.

Віталій Кличко відзначив, що вони з Володимиром завжди підтримували і підтримують проекти, спрямовані на розвиток спорту в Україні, зокрема дитячого. "І ми продовжимо підтримувати такі благодійні ініціативи. Ми допомагаємо юним спортсменам втілювати їх мрії в життя, як свого часу допомогали нам. І ці хлопці зможуть реалізувати себе і в чемпіонатах України, і світу", - підкреслив мер Києва.

Кличко побажав учасникам турніру успіху, а всім присутнім - гарних емоцій від боксерських боїв.

Фото із сторінки Віталія Кличка у Facebook.