За перчатки Кличко – боксерський ринг дітям
Середа, 02 серпня 2017, 15:58

020817 5

У канівському спортивному клубі «Спарта» встановили новий тренувальний боксерський ринг


Про це пише
«Kanos» із посиланням наінформацію спортивного клубу у Facebook.
Як зазначається у повідомленні, нещодавно до Канева прибув перший тренувальний боксерський ринг, який вже встановили у боксерському клубі «Спарта». Ринг вдалося придбати завдяки проведенню благодійного аукціону, у якому взяли участь брати Клички та виставили в якості лоту боксерські рукавиці із власним автографом.
Другий ринг – титульний прибуде напередодні проведення боксерської товариської зустрічі, яка відбудеться у Каневі під егідою братів Кличків 2-3 вересня.
Б
лагодійний аукціон, який проводила громадська платформа#SOSмайбутнє проходив з метою збору коштів на підтримку канівського дитячого спортивного клубу «Спарта».

На благодійному аукціоні "Інвестиція в майбутнє" на користь «Спарти» продавалися переважно твори сучасних українських художників. Але найуспішнішим (найдорожчим) лотом стали боксерські рукавички із автографами Віталія та Володимира Кличків. Брати особисто представили цей лот і закликали підтримати розвиток дитячого спорту.

020817 6

За результатами торгів рукавички були продані за 200 тисяч гривень, а володарка лоту Ганна Буткевич подарувала «зірковий трофей» дитячому клубу «Спарта», аби він надихав юних спортсменів на великі перемоги. За виручені братами Кличками кошти для «Спарти» було замовлено придбання професійного титульного рингу, на якому вихованці клубу зможуть готуватися до змагань найвищого рівня та проводити показові виступи.

Загалом під час благодійного аукціону вдалося зібрати 300 тисяч гривень.

Учні клубу займаються в «Спарті» безкоштовно. Але сьогоднішні умови тренувань далекі від ідеалу ― діти навчаються в підвальному приміщенні багатоповерхівки, де немає професійного рингу. Аби вирішити цю проблемну ситуацію та надати можливість займатися боксом якомога більшій кількості юнаків, вихованці «Спарти» звернулися до платформи #SOSмайбутнє.