В Умані змагалися найсильніші боксери-юніори
Написав Администратор Черкаський Спорт   
Вівторок, 18 квітня 2017, 16:16

180417 6

В Умані відбувся Всеукраїнський турніру з боксу серед юніорів присвячений десятій річниці місцевої Федерації боксу

 

За результатами змагань абсолютну першість у загальному командному заліку посіли боксери Черкаської області, які здобули в підсумку вісім нагород. На другому та третьому місцях опинилися команди Київської та Хмельницької областей відповідно. 

 

180417 5

 

Реально найсильніші боксери-юніори України змагалися в міському будинку культури Умані. Практично всі бої були рівні, напружені та безкомпромісні. Навіть на стадії чвертьфіналів більшість боїв були запеклими. Приємно відмітити,що серед почесних гостей на параді відкриття турніру були заступник міського голови м.Умань Жанна Лозінська, начальник обласного управління у справах сім ї,молоді та спорту Максим Зеленський, голова федерації боксу Черкаської області Сергій Тищенко, голова національного Олімпійського комітету в Черкаській області Андрій Більда, державний тренер України з боксу Юрій Шевчук, майстер спорту міжнародного класу, учасник Олімпіади в Бразилії Матвійчук Володимир, заслужений майстер спорту, бронзовий призер Олімпіади в Сіднеї Сергій Данильченко, голова федерації боксу Умані Роман Романюк та інші.

 

180417 7

 Серед 110 боксерів практично з усіх областей України, що взяли участь у змаганнях, відстоювали честь міста і 8 уманчан, а саме: Шиманський Ростислав (48 кг), Швець Сергій (50 кг), Колісніченко Максим (50 кг), Філіпенко Владислав (52 кг), Дзюбейло Максим (57 кг), Видрик Дмитро (63 кг), Крисюк Віктор (70 кг), Башинський Олексій (70 кг). До призових місць дістались одразу 5 уманських бійців. Бронзові медалі завоювали Шиманський Ростислав та Колісніченко Максим.Золоті медалі в прекрасному стилі завоювали Швець Сергій, Дзюбейло Максим та Видрик Дмитро. Окрім уманчан з Черкаської області бронза у жашківського боксера Медведенка Володимира, срібло у черкащанина Кофана Максима та ще одне золото до скарбнички збірної Черкаської області здобув Майдаков Юрій. Кращим боксером турніру було визнано уманчанина Швеця Сергія.

 

Ярослав Петриченко