Учанчанин у складі збірної України візьме участь у міжнародному боксерському турнірі "Великий шовковий шлях"
Написав Ярослав Петриченко   
Понеділок, 06 березня 2017, 11:00

a7LD1CqN9OI

Уперше в історії уманського боксу Овсянніков Євгеній (найменший по центру) візьме участь у цих потужних змаганнях.

 

Участь у ньому візьмуть і боксери збірної України. Окрім нашої команди, серед учасників цьогорічного розіграшу змагань візьмуть участь інші провідні боксерські держави світу. Уперше в історії Уманського боксу наш земляк Овсянніков Євгеній братиме участь у цих потужних змаганнях у складі національної збірної України. Цей турнір дав дорогу у великий бокс багатьом зіркам Українського та світового боксу, адже має глибокі традиції. 

Отож, на змаганнях збірна України буде представлена в наступних вагових категоріях:

Вагова категорія 49 кг: Євген Овсянніков
Вагова категорія 52 кг: Ігор Сопінський
Вагова категорія 60 кг: Станіслав Батій
Вагова категорія 64 кг: Богдан Головач
Вагова категорія 69 кг: Артур Пригода
Вагова категорія 69 кг: Владислав Батижевський
Вагова категорія 75 кг: Олексій Токарчук
Вагова категорія 75 кг: Андрій Приходько
Вагова категорія 81 кг: Владислав Михайлов
Вагова категорія 81 кг: Владислав Кустов
Вагова категорія 91 кг: Артем Усик
Вагова категорія +91 кг: Віктор Труш

Федерація боксу України висловлює подяку Федерації боксу Азербайджану на чолі з Камаледдіном Гайдаром, Заслуженому тренеру збірної України Леоніду Лоївському та страховій компанії «Grawe» за допомогу в організації участі збірної України в міжнародному турнірі «Великий шовковий шлях - 2017».

У свою чергу тренер збірної України Віталій Міхієнко відзначив важливість участі збірної України на турнірі в Азербайджані: «Вдячний приймаючій стороні за ті умови для проживання, тренувань, харчування, які були надані нашій команді. Усе дійсно організовано на найвищому рівні. У межах цього турніру буде надзвичайно важливо переглянути наших боксерів в поєдинках такого високого рівня, аби вже перед наступними міжнародними стартами виправити помилки та рухатися виключно вперед. На міжнародному турнірі в Азербайджані це буде дійсно можливим, адже участь у цьогорічних змаганнях візьмуть безліч хороших боксерів з провідних боксерських держав світу. Також від усієї нашої команди я хотів би висловити слова подяки Федерації боксу Азербайджану та особисто Заслуженому тренеру України Леоніду Лоївському за допомогу в організації участі збірної України в цьому престижному турнірі. Окрім того, усі без виключення наші боксери вдячні українській страховій компанії «Grawe» за надану екіпіровку та безліч іншого корисного спортивного екіпірування для нашої команди перед поїздкою до Азербайджану».