Черкаський ринг зібрав кращих боксерів країни
Написав Вікторія Хамаза   
Субота, 03 березня 2012, 15:01

box6756567563452   Переповнена зала, вигуки глядачів та неймовірна емоційна напруга панують сьогодні на чемпіонаті Черкаської області з боксу.  

   Уже другий день у оновленій залі для боксу, яку нещодавно подарували ДЮСШ «Вікторія», тривають запеклі поєдинки найкращих боксері не лише Черкащини, але й країни. Помірятися силами та майстерністю до Черкас завітали боксери із одинадцяти регіонів країни.

   «Турнір дуже високого рангу. Справді зібралися серйозні боксери, які представляють різні регіони країни. Судити не легко, адже багато талановитих хлопців. Умови для проведення цього чемпіонату найоптимальніші, тому результат залежатиме лише від самих боксерів», – розповідає Сергій Медвєдєв, представник колегії суддів Черкаської області, суддя національної категорії.

   Випробувати новий черкаський ринг за три дні змагань мають більше сотні спортсменів. Влучністю, силою та технікою спортсмени мірятимуться у двох вікових категоріях: 1994 – 1995 р.н., 1996 – 1997 р. н. Окрім цього учасники змагатимуться у різних вагових категоріях, а саме: 44 кг, 46 кг, 48 кг, 49 кг, 52 кг, 54 кг, 56 кг, 60 кг, 64 кг, 69 кг, 70 кг, 75кг,  +80 кг, 91 кг. Також боксери поділені ще на дві основні категорії –  «юніори» та «молодь».

   «Тут зібралися справді найсильніші боксери. Представництво широке та кваліфіковане. Мій учень провів уже два бої: один виграв, інший програв. Але програв він не абикому, а вже майстру спорту, що саме собою засвідчує рівень суперників і високий рівень чемпіонату. Виступами своїх учнів я задоволений, те, що зараз не вдалось, то ми над цим проведемо роботу, будемо знати над чим працювати. А загалом, то чемпіонат проводиться на найвищому рівні», – ділиться Ігор Приходько, тренер з боксу та кікбоксингу, майстер спорту міжнародного класу з кікбоксингу, чемпіоном Європи та світу.

   Чемпіонат Черкаської області з боксу є одним із найрейтинговіших турнірів року. Адже саме на цих змаганнях, протягом трьох днів,  проходить відбір боксерів до складу збірної Черкаської області для участі у майбутніх чемпіонатах України. Подивитися як відбувається цей відбір або просто насолодитися якісним боксом у вас є змога ще завтра, 4 березня. Попереду фінальні бої, у яких зустрінуться лише кращі з кращих. Повболівати за місцевих боксерів ви можете завітавши до боксерської зали, яка знаходиться по вулиці Рози Люксембург (189/1), у районі третьої міської лікарні та загальноосвітньої школи №2.