Студентка ЧНУ виборола "бронзу" Чемпіонату Європи з боксу
Написав Administrator   
Вівторок, 11 жовтня 2016, 09:28

KDa6cOJnIzc

На змаганнях у Туреччині Анастасія Шпанюк стала третьою у ваговій категорії 75 кілограмів.

 

Нещодавно першокурсниця навчально-наукового інституту фізичної культури, спорту і здоров'я, майстер спорту та член збірної команди України з боксу Анастасія Шпанюк повернулася з Туреччини. 19-27 вересня 2016 року в м. Орду відбувся Чемпіонат Європи з боксу серед жінок у вікових групах молодь та юніорки. Загалом участь у цьогорічних змаганнях взяли 150 учасниць з 21 країни Європи. За результатами змагань збірна команда України, під керівництвом головного тренера Сергія Даниліва, здобула 13 нагород.

 

Анастасія виборола бронзу у групі «молодь», вагова категорія — 75 кілограмів. Це вже не перша перемога дівчини. Своїми успіхами вона завдячує батькам. Мама Олена — тренер з гімнастики, батько Віталій — тренер із фізичної підготовки. Батьки дівчини здобули освіту в Черкаському національному, тому саме вони порадили їй вступити на навчання в цей виш. Боксом Анастасія зацікавилася завдяки брату, займатися цим видом спорту почала з 6 класу. Постійним тренером спортсменки є Олег Кравець.

 

На думку дівчини, бокс, та і спорт загалом, загартовує не лише фізично, а й духовно. Під час боротьби на ринзі Анастасія, за її словами, не прагне здолати суперницю, а кожного разу перемагає себе та стає сильнішою. Участь у міжнародних змаганнях — це цікаві подорожі та можливість вивчати мови, культури та традиції інших країн. Вона добре знає, що перемоги не даються легко. Дівчина постійно тренується, але вміє знаходити час для розваг, любить активний відпочинок, спілкування з друзями та часом радує рідних власноруч приготованими смаколиками.
Джерело: cdu.edu.ua

d76347dd