Уманські боксери завоювали два "срібла" на Чемпіонаті України
Написав Ярослав Петриченко   
Понеділок, 10 жовтня 2016, 11:04

im8573475956age

Євген Овсянніков та Андрій Смирнов дійшли до фіналу, де поступилися суперникам на першості держави у Кропивницькому.

 

 

Із 3 до 9 жовтня Кропивницький приймав чемпіонат України з боксу серед чоловіків до 22 років. Серед близько 120-ти учасників з практично всіх областей України участь у серйозних змаганнях взяла і збірна Черкаскої області.

 

Серед семи боксерів, які представляли Черкащину були і двоє уманчан: Овсянніков Євген (49 кг) та Смирнов Андрій (64кг). За підсумками семиденних змагань обидва уманських боксери отримали нагороди турніру. І, якщо Овсянніков Євген дійсно програв свій фінальний бій, хоч і в рівному поєдинку Белостоцкому О. з Маріуполя, то Смирнов Андрій почергово виграв три поєдинки, а 4-й, фінальний бій, також виграв на думку усіх, хто перебував у залі. На жаль, судді побачили інше і зовсім з незрозумілих причин віддали перемогу місцевому боксеру.

imag6347488fhde1

Але Смирнова після фінального бою похвалив навіть тренер національної збірної України Сосновський Д.Д. Звичайно, прикро константувати, що ці змагання були відбірковими до чемпіонату Європи у цій віковій групі, а уманські боксери залишились за бортом. Сподіваємося, що на Чемпіонат Європи поїдуть дійсно найсильніші боксери, у тому числі і уманські боксери. А попереду абсолютний чумпіонат України в Харькові. 

 

P.S. У числі призерів цього чемпіонату з Черкаської області також черкащанин Сергій Мунька (60кг), який посів 3-тє місце. Отож, Черкащина має 3 медалі на важливих змаганнях.