Збірна Умані виграла масштабний домашній турнір з боксу
Написав Ярослав Петриченко   
Вівторок, 20 вересня 2016, 13:09

im2346469893age

В Умані завершився міжобласний турнір з боксу, у якому взяли участь найкращі боксери Київщини, Кіровоградщини, Іванофранківщини та Умані.

 

 

У прекрасному, гарно оформленому музичною та світловою апаратурою, залі три дні точились напружені, безкомпромісні бої. У перший день змагань у межах денної програми між собою змагались збірні Івано-Франківської та Київської областей. Із рахунком 30-21 виграла команда Івано-Франківщини. Хотілося б відзначити, що у складі команди з Прикарпаття 4 боксери - учасники чемпіонатів Європи. Серед них Михалушко Ярослав та Дмитрук Арсен чемпіон та бронзовий призер чемпіонату Європи серед юнаків відповідно.

imag2241356379e9

У межах вечірньої програми з розгромним рахунком 34-18 збірна міста Умань перемогла збірну Кіровоградської області. Перед вечірньою програмою відбувся урочистий парад відкриття змагань, на якому були присутні та мали слово начальник відділу фізкультури і спорту Уманської міської ради Ольга Ремез, директор Уманської ДЮСШ Владислав Грязнов, голова федерації боксу м. Умань Романюк Роман, старший тренер збірної м. Умані з боксу Віктор Петриченко, головний суддя змагань Ковалик Олег та директор ТОВ «Агровіт» Микола Бахчеван.

 

На другий день змагань у денній програмі впевнену перемогу здобула збірна Івано-Франківщини в зустрічі з командою з Кіровоградщини з рахунком 33-19. У вечірній програмі вирішувалось хто ж буде змагатись з Івано-Франківською областю за І місце, збірна м. Умань чи збірна Київської області. У прекрасному стилі перемогу здобули уманські боксери з рахунком 32-19.

6597696

І в останній день змагань у денній програмі вирішувалась доля бронзових медалей. У рівній запеклій боротьбі з рахунком 30-22 перемогла команда з Київської області. У вечірній програмі за головну нагороду турніру в ринзі зійшлись збірна м. Умань та збірна Івано-Франківської області. Кожен бій був рівний, запеклий та безкомпромісний. Гойдалки в рахунку схилялись то в один, то в інший бік. І все таки дорогоцінну, важливу і таку жадану перемогу здобули боксери з Умані з рахунком 28-23. За підсумками триденних баталій суддівською колегією було визначено найкращих боксерів змагань. Ними стали Мартинюк Орест (м. Коломия, Івано-Франківська область), Дагли Алі (м. Бровари, Київська область), Червяк Дмитро (м. Кропивницький, Кіровоградська область), Прудіус Ілля (м. Черкаси) та три уманських боксери Дзюбейло Максим, Колісніченко Дмитро та Смілянець Назар.

 

Усі боксери, які взяли участь в змаганнях, тренери, судді, представники команд та глядачі отримали купу позитивних вражень та задоволення від прекрасно організованого турніру, відмінного суддівства, високого рівня боїв та гарних призів. Від федерації боксу міста Умань, тренерського колективу та від всіх боксерів висловлюється подяка ТОВ «Агровіт» в лиці Миколи Бахчевана за повне фінансування заходу, а також за пропаганду та популяризацію боксу в м. Умань.

imag856e1

 

imag134512342e8

ima23325466ge4

ima124464785679ge5

imag688056e3

imag1224626e2

457459869